FYRA OCH EN HALV JÄVLA MÅNAD

Hej vänner. Fint väder vi har. Känns lite som The day after tomorrow. Men jag är inte bitter. Har suttit inne hela jävla dagen och ätit morötter. Eftersom det är det enda det här jävla huset bjuder på. Kommer typ va fett med orange imorgon. Har typ fått nåt jävla utslag på bröstet. Asså inte boobiesarna utan liksom bröstkorgen typ. Synd inte men killikilli som fan och känns som gåshud. Känner mig som Janine gjorde för ett tag sen. Kan det bero på min nya kräm som jag köpte i veckan på UF grejen. Den var hemmagjord. Bra där.

Eftersom jag är så jävla cool så är jag med i Visby v.29 gruppen på facen. Och fick precis ett meddelande av dom. 4 och en halv jävla månad kvar. Känns ju kul. Och 4 jävla månader tills man blir 18 också. Men är inte bitter för det heller fan. Nejdå.

Och vad ska man göra ikväll? Är barnis till malkolm nån timma till, sen vet jag inte, ska eventuellt hooka angelica later. Men det vet man ju aldrig hur det blir med. Annars får jag väl sitta hemma och avundas alla jävla as som åker bort imorgon eller redan är bortresta.

Nu ska jag få bort mitt baconhår och mysa med mig själv.

Puss

Sommarinspiration.

Bara för att det snöar fem meter om dagen och är 15 minus så kan man iallafall drömma om sommaren. I sommar vill jag bara blond. Jag vill ha fina kläder. Vara brun. (får nog ta och besöka solarieöarna då eftersom jag tänker jobba varenda ledig tid..). Jag vill vara rik. Jag vill ha på mig en svart kavaj, slitna jeansshorts och ett fint somrigt linne. Håret vill jag ha lockigt. Inte jättelockigt, mer sovit med flätor lockigt. Armarna på kavajen ska vara lite sådär slarvigt uppkavlade. Jag vill köpa fina ballerinaskor och gladiator-sandaler. Jag vill gå ner till sjön vid mitt lantställe och ta ett dopp i min fina guld/rosa/orange/gil/svarta bikini. Röka en cigarett. Fylla 18 och fira midsommar på sandhamn. På samma dag. Jag vill bada i rosévin i visby på vecka 29. Jag vill vara äckligt bakis och ändå åka till blå lagunen på Gotland. Jag vill åka till Thailand. Sitta och svettas på ett trångt flygplan och räkna milen på kartan tills man är framme.

Vill ni inte ha sommar nu ni med?


Mitt i vintern

Fan kan det inte bara bli sommar nu. Eller iallafall lite vår? Jag hatar det här. Äckliga jävla snö. Skit samma om den är fin att titta på. Det är så jävla kallt. TPL javisst. Men vem fan är inte det dagar som dessa. Igår sålde jag tulpaner i en timma, sen frös jag ihjäl och drog på bio. Såg Shutter Island. Rätt.. sjuk film.. bra men skev som fan. Riktigt tänkar-film.

Idag var det andra dagen  på praktiken, jag får inte göra ett piss. Fotade lite, fick 4 timmar på mig. Minneskortet var fullt efter 20 min. Så jag gick hem och duschade och åt lurre. Najs som fan. Sen tillbaks till praktik, spelade in en film för SEB bankerna, långtråkigt, drog och fikade med Angelica efter. Snart är det lov. Känner mig rätt otaggad. Vill bara sova. Åka till landet typ. Ska fan göra det. Kan det inte bara bli påsklov nu? Då är det förhoppningsvis lite varmare iaf, eller helst av allt. Sommarlov. Åh.. visst låter det fint. Sooommaarlooov. Mygad.

Nu ska jag kolla på The notebook, fin film. Sen sova.

Godnatt Sverige. (haha)

hjärtstillstånd.

Trots att vi är över. Att jag inte tänker på dig längre, iallafall inte lika mycket som förut. Trots att jag sagt till mig själv att du inte är värd mig. Att jag är värd bättre. Så slog mitt hjärta fortfarande dubbla slag när jga såg dig. 06:40. Jag visste att det var din plats där i älvsjö. Och jag ville verkligen se dig, möta din blick, och få dig att förstå vilket jävla svin du är. Men jag klarar det inte. Så fort jag såg dit, runt hörnet, så dog en del av mig. Samtidigt som jag kände mig mer levande än jag gjort på väldigt länge. Pulsen är som en ravefest, jag känner mig varm, på ett rätt obehagligt sätt. Och försöker verkligen fokusera på annat. Försöker att inte titta åt ditt håll. Ändå tittar jag åt ditt håll. Känner mig hjälplös, möter din blick och tittar bort.

Det är svårt det där med andra människor. Gamla relationer. Hur behandlar man en människa som behandlat mig så illa. Borde jag ha hälsat? Även fast jag borde så hade jag inte vågat. Jag vågar inte prata med dig igen. Hur mycket jag än vill få en förklaring till allt så vågar jag inte. Jag vågar inte ta en till smäll, psykiskt, jag vågar inte titta mig själv i spegeln igen och se en sårad tjej. Jag mådde så bra tills du entrade mitt liv. Tills du tog över mitt hjärta och min själ. Ingenting kommer få det att bli som vanligt igen. Jag kommer aldrig mer lita på någon efter dig x 2. "Jag lovar" existerar inte längre. 



CHILLMODE

Hello jump in the lingontown

Lördag idag, satan var helgerna går fort. Igår var jag på middag hos Angelicas pappa och familj med nästan hela Thai-gänget. Vi är sjukt taggade haha. Sen drog vi till café 60 och drack lite chaithé och snackade skit. Drog hem och sov direkt. Sjukt trött tjej.

Idag ska jag på stan med mamma (= kläder till gabberoben) Vi ska köpa träningskläder och skor, vill ha min kavaj också. Har kraftiga våta drömmar om den. Hoho. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska på middag hos familjevänner, men tänker nog inte va där hela kvällen. Taggad till tusen liksom.

Tell you 'bout my plans later!

SÅ JÄVLA SNYGGA TJEJER



TGIF

Fredag, woho. Kom hem för ett tag sen, skola och tränat. Fett duktig tjej, sjukt sjuk tjej. Det rinner shrek-mat från min näsa typ. Så ska vila lite nu, sen duscha och möta angelica och dra hem till hennes pappa på middag. Nice ass. Jag vill typ dra ut ikväll, är taggad asså. Är du? Jarrå.

Nu blir det sleepzoor.


Bild från i onsdags


EN VECKA SENARE

Oj, har det redan gått en vecka? Sorry mates att jag inte uppdaterat men det har vart full rulle. Kul dock att jag har kvar mina få men trogna läsare.

Den senaste veckan har jag:

Sett Farsan på bio i fredags med Angelica, sjukt rolig film. Skattade så jag grät. Åkte till värmdö efter det och var hundis åt angelicas mormors hund. Mycket mysigt.

I lördags firade vi nu myndiga Cissi's myndighet först hemma hos henne, sen på någon lam "inflyttningsfest" a.k.a 5 killar satt och kröka i en mörk lägenhet. Rätt b. Sen skulle vi på efterfekke som vi trodde var i ropsten som i själva verket var i Tumba, så vi kickade det och skulle till bromma. Meeeen drog hem till janis och slagga ist. Skönt som fan.

Söndag blev det OC marathon med janine, mycket mysigt.

Sen har jag sålt tulpaner och tjänat pengar denna vecka, ska ut och göra det ikväll med. Har nämligen hittat en snygg kavaj på åhlens som jag vill köpaköpaköpa.

Igår var jag på en modeshow på Debaser medis, kollade på miljövänliga kläder och nagellack. Typ jeans gjorda av hampa osv. Riktigt unga och kreativa människor, visar bilder sen.

Har varit jävligt trött denna vecka och ska strax sova lite middag. Blir en bildbomb antingen imorgon eller senare. Imorgon är det fredag och jag ska förhoppningsvis intervjua Amanda, en bloggerska för vår tidning i skolan, sen ska jag träna, sen middag med Angelicas familj som jag ska till Thailand med i sommar. Ska bli trevligt, sen hade vi tänkt gå och se Shutters island och på lördag blir det förhoppningsvis utgång, taggad!

Pusseeeeeeen


DU ÄR KUNGEN OCH HAR NAJSA KURVOR

Hej bröder
Kom nyss hem från SMUG, vi gjorde smycken idag och det var nice. Innan det var jag i kungens kurva med miriam och köpte nån väska som tydligen bara fanns där. Sen käka vi middag på IKEA. Åh älskar IKEA, vill ha allt.
Tidigare vad jag och tränade med angelica på vår håltimme mellan gympan och annan lektion. Den håltimmen är som ett mindre sportlov, man skulle typ hinna till götet fram och tillbaks. Helt sjukt. Visst, skönt för mig som bor nära men för dom som bor i typ uppsala, vad ska dom göra liksom?

Anyways. Ska snart dejta bädden och mejla en tjej som vi ska intervjuva för vår tidning i skolan. Är excited som få. Ska bli jättekul, ni hittar hennes blogg här; http://mandyn.tk . Awesome. Vi hörs imorgon loverzzz.

I BRIST PÅ TRÖTTIGHET

Ditt äldsta hångel? 
Vet inte, tror det var en 18åring när jag var typ 13.
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 
En, och det gick ju åt helvete.
Vad tycker du om kärlek? 
Jag älskar kärlek. Finaste som finns, sen finns det ju olika sorters kärlek.
När kramade du någon sist, vem? 
Idag, miriam.
Saknar du någon speciell person? 
Absolut
Har du svårt för att bli kär? 
Ja och nej, lätt för att gilla någon men sen tröttnat jag illa kvickt.
När kysste du med någon sist? 
kysste och kysste, lördags.
Ångrar du det? 
nej, det var på lek.
Är du singel? 
jappsii
När fick du senast en komplimang, av vem? 
Idag av mamma haha
Har du hånglat med någon av samma kön? 
Jaråå

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? 
Ja, när jag skar mig i fingret.
Hånglat med nån riktigt ful?
haha ja
Hånglat med fler än 5 pers på en kväll? 
säkert på mina the wave tider. jojjjo
Gjort något riktigt dumt? 
jag gör mycket dumt
Gjort något du verkligen ångrar? 
man ska inte ångra saker, men ja, vissa saker är inte okej.
Varit nykter på nyårsafton? 
klart, även om jag är alkis nu så var jag ju inte det när jag var liten.
Åkt ambulans?
nej
Gjort nåt olagligt?
ja
fått din mamma att gråta? 
ja
Slagit ner någon? 
nej
Skämts över dina föräldrar? 
haha kanske pappa när han är lite på tellivinken och sjunger.
Skämts över dig själv? 
kanske i efterhand typ varför sa jag så, men inte vanligtvis.
sagt att jag älskat dig och menat det?
absolut
Tar du droger? 
absolut inte
Dricker du? 
vem fan är måtta och varför skulle jag dricka med honom?!
Vilka kläder sover du i? 
trosor och tröja typ
Vad hatar du verkligen? 
attentionwhores, självupptagna, lögner och när någon sviker.
Varit kär?
ja
Är du ensam nu? 
i mitt rum ja, dom andra sover

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? 
jag
Såg dig gråta?
hm.. mamma tror jag
Fick dig att gråta? 
pappa
Du delade en cigg med? 
angelica tror jag
Du gick på bio med? 
jannneeeeee
Skällde på dig? 
mami
Skrev till dig på msn? 
glennyboy

DE SENASTE 120 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? 
nej
Kramat någon? 
ja
Pussat någon?
jarrå
Köpt någonting? 
ja
Sjungit?
för mig själv
Saknat någon? 
ja

VILL BARA VISKA I DITT ÖRA ATT DU ÄR FIN

Det blev inte en så pjåkig dag till slut. Var lite pissed i skolan, kanske för att jag ville vara med någon jag inte var med eller kanske för att jag vaknade surt. Sen fikade jag med Janine, det var trevligt, sen gick vi på stan, jag blev kär i en klänning som jag absolut inte har pengar till, dyrt att vara en fikande student. Sen åt jag middag hemma och till slut gick jag över till Miriam och umgicks med henne och kollade Matilda-humor. Mycket trevligt.

Nu sitter jag här, njuter av facebooks nya design som jag verkar vara den enda i världen (min kompis-lista) som älskar. Ska snart sminka av mig och borsta tänderna. Sånt gillar jag. Sen ska jag sova. Är sjukt trött.

Är det bara jag, eller är ni också som jag? Att när ni ska sminka av er så står ni där i ljuset där man ser verkligen allt, och kollar? Jag gör det varje gång, och ibland blir jag förvånad över att klockan blivit sent. Och ännu mer chockad över att jag stått och kollat på någonting som jag kollat på tusen gånger innan i samma spegel. Vad kan hända, jag får en finne? Typ. I-landsproblem svar ja.

Nu är det bedtime. Sweet dreams.



Lycklig tjej


?

Har haft en skön helg. Chill i fredags och lite för mycket av det goda i lördags, perfect match. Känner mig lite nere just nu. Hatar vintern, vill bara ha sommar. Vill ha ärliga vänner som inte periodar. Vill inte känna mig bedragen av vänner och bli behandlad på samma sätt som jag behandlar dom. Men det blir jag inte, det blir jag aldrig. Och det stör mig så jävla mycket. Jag är för lätt när det gäller vänner, jag dras med i leken och blir sårad i slutet. Och så har det tyvärr alltid varit. Jag hör inte till någon och det kanske är skönt ibland att inte behöva vara bunden till en viss människa eller ett visst gäng. Men just nu känns det inte bra. Inte idag och inte alls.

Jag är värd bättre. Rise and shine, idag är det skola. Börjar kvart i två vilket är skönt. Efter skolan ska jag nog gå och träna om jag orkar, känner mig inte helt frisk så får se hur det blir med den saken, vill verkligen träna.
Vill göra något ikväll, vore jättekul. Men får se hur det blir.


känns jävligt långt bort..


JAG VILL VARA 20 ÅR OCH HA BIL

Fredag idag, underbart. Ska ut ikväll men är boozeless. Jävligt illa. Men jag tror att det löser sig. Jag vill att det ska. Blir fett med ledsen annars. För jag är taggad. Nu ska jag sova nån timma, sen ska jag fika med gotlandsbrudarna, ska bli cptrevligt. Tagga till för vecka 29 liksom. Det är ju bara 24 veckor kvar...

Smell you later fuckers <3


<3


KÄNSLOR SOM BESTÅR

En varm hand i min hand, på en plats jag absolut inte borde vara på klockan 3 på natten. Iskall av en lång promenad genom hela huddinge. Blöt på högra strumpan för att jag klev i en vattenpöl i väntan på honom. Meet me halfway på högsta volym i ipoden i hopp om att nervositeten ska försvinna. Ett hopp i bröstet varje gång han ringer för att säga att han snart är där. Ett ännu större hopp när jag ser honom komma cyklandes mot mig. Ingen återvändo, nyfikenhet och ångest i en kollossal blandning. Kulturkrock skulle man lätt kunna säga bara för att jag älskar ordet och bara för att det är precis vad det är. Svag irritation på att han inte kan gå brevid mig utan måste cykla antingen före eller efter mig. Vi har inte sagt mer än tja hur är läget än. Jag vill bara vända tillbaks. Det är så fel det jag gör. Jag ska inte vara här, jag ska vara hemma i min säng och sova eller kolla på film. Inte vara påväg till ett svin.

Han erbjuder mig en grogg jag borde tackat ja till. Men med tanke på att jag klunkat i mig en halv liter vin i väntan på honom så vågar jag inte. Jobbigt att bli dyngrak när jag väntat på den här kvällen i två år. Sen sommaren 2007 när han sårade mig så hårt, att allting bara brast.

Den förjävliga känslan när han säger att han måste sova för att han ska upp tidigt morgonen därpå. Fotbollmatch, alltid den där jävla fotbollen. Som förstör allting. Ska jag ta av mig kläderna eller ha på mig dom. Ska jag bara lägga mig i hans lilla jävla säng. Jag tar av mig till linne och underkläder och lägger mig brevid honom. Ångest.

Vaknar på morgonen av att han ber mig gå, klär på mig, får en kram och ett vi hörs och går till bussen. Den går inte förrän om en timme. Jävla idiot som bara skickar ut mig i ingenstans tänker jag och hoppar på bussen mot skärholmen, åker förbi ställen jag vet att jag har varit på, men jag orkar inte gå av. Åker till slutstationen och åker hem. Hatar honom för att han bara skickade mig, hatar honom ännu mer för att han sa att vi skulle höras hatar mig sjäv för att jag tillät mig själv att åka dit. Dumma mig.


JAG VILL SKRIVA FINA TEXTER

Vet ni vad jag vill. Jag vill ha en blogg. Där jag skriver allting. Fina texter som kan vara sorgliga, trevliga, romantiska, läskiga. Jag vill kunna häva ur mig precis allting jag känner utan att någon tar illa upp. Men det går inte. Men jag nämner inte namn, och ibland har du som läser en text fel. Den handlar nog inte alls om dig. Den handlar om hur jag vill att du ska vara. Eller så handlar den inte om dig alls. Utan om någon helt annan som du kanske inte ens känner. Hursomhelst, jag vill skriva lika fint som min förra bästis gör. Jag skulle vilja länka till hennes blogg. Men eftersom hon inte gör det själv så ska jag inte göra det. För hon skriver, som ingen annan. Och det avundas jag.



PISS I TOAN

Hejdär!

Har haft en aldelles för lång dag i skolan. Har känt mig rätt nere och ensam idag av någon anledning. Blir ledsen och sur för ingenting. PMS har jag hört folk kalla det. Bättre blir det inte av att ens vänner ignorerar en. Pissdag helt enkelt. Vill dra och träna, men vill fan inte ut i det här vädret. Ska träna imorgon, fan va skönt det ska bli.

Imorgon är det fredag också, vet inte vad jag ska göra den här helgen. Saknar massa vänner som man aldrig hör av längre. Saknar min bästa vän som är för upptagen med sig själv. Saknar mycket. Vill åka bort från stockholm igen och kunna göra vad jag vill utan att någon bryr sig. Vill ha med mig partypeople, en massa alkohol och ha det trevligt. Men ingen vill som jag vill.

Nu ska jag fortsätta hata vädret och alla människor och hoppas att någon ringer.

SUG.

PARADISE HOTEL

Final ikväll! Så jävla taggad! Jackie vinner jag vet. Hoppas på annat. Kanske Erika? Eller Kristoffer så han kan köpa något fint till Annelie som förlåt för hur han har vuxenkramats. Herregud.

Ska snart gå ut och handla nyttig mat. Är trött på det som serveras hemma. Köttbullar typ. Nej jag vill ha typ kyckling och avocado. Jaa jaa.

Kollade igenom bilderna från kryssningen, INTE OKEJ. Drägg2010. Jävlar. Och jag som knappt vart full trots att jag brände en alldelles för stor summa pengar på alkoholhaltiga drycker. Men ska visa några, kanske ska dra en sväng i PS innan bara. Hehe..

Vill ha helg, är sjukt taggad. Vill känna berusning. Åh vill träffa mr R. Man he's hot and i will never see him again. Crappppp.

Nu ska jag handla. TTYL <3


RSS 2.0