JULKLAPPSTIPS TILL MAMMA, SYSTER, KOMPIS


Har skrivit om dom förut, men dom är så jävla bra. Luktar som en sommaräng och är fett niceiga för håret. Kostar inte speciellt mycket så man kan köpa flera för olika hårtyper. Jag lovar dig, det finns en perfekt för dig. Köpköpköp. Du kommer inte ångra dig! Finns på HM.


2lax9

Hur har året nollnio varit för dig? roligt, ledsamt och bäst
Bättre än förra året?  både ja och nej
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? 28 november helt klart, halloween, sommaren, mycket mer. alla fina människor.
Har du flyttat under år nollnio? nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar: what what what did you say haha och sexybitch. årets låtar.  
Isåfall vilken? se ovan bror
Har du kysst en främling? yes

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollnio? som en finne i röven, jävligt jobbig.
Har du varit kär? ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? haha, nejj

SORG&HÄMD.

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? nej.
Har  någon i din släkt avlidit? ja, men ingen som betyder något.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nej inte seriöst
varit i slagsmål? nej



PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? man ska inte ångra saker
Isåfall vad? ..
Har du skämt ut dig? oh yes
har du ljugit för en vän? jarrå, men ingen som betyder någonting, en vit lögn.
Har du varit ute en hel natt? jarrå
Har du blivit tagen av polisen? nejdu
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? yes
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? yes<3

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? jensen norra
har någon varit elak mot dig i skolan? haha ja
Hatar du någon på din skola? ja
Har du gjort något framsteg? nja
Haft alla rätt på ett prov? nej


VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? ja
Har du förlorat en vän? det var ingen förlust, men jag har sagt upp vänskapen med en. bästa jag gjort det här året.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? ja typ. fast inte så gammal vän.
Har du ljugit för en bästavän? nej aldrig
Har du många killkompisar? nja

PARTY PEOPLE

Känns så jävla skönt att kunna säga det. Jag har jullov. Jag har jullov. 20 dagar från idag, helt ledig. Och jag kanske har fått jobb. Livet leker. Och jag och mp2a brudarna ska ha sjukt kul ikväll. Galet taggad.

Kom precis hem från stan, ska snart lägga mig och vila lite, sen dra till madde och färga hennes hår och fixa mig där. Sen vankas förkrök hos henne och sen fest i huddinge. Taggad till tusen.

Ses vi i dimman? Hell yeah!


YOU KNOW THE TEMPEL IN KARON, THEN UP IN THE HILLS

Så vill jag säga. Så har jag sagt säkert 100 gånger. Jag vill till fina thailand. Jag vill till Karon och bara skita i hela hysterin med jul och nyår. Jag vill ligga och sova i Thailand nu, vill vakna upp om några timmar och ta en moppe ner till stranden. Åh jag skulle kunna döda för att vara där. Slippa det här äckliga jävla äckelvädret och allting. Chilla i 34 grader och become a negrow.

Men nej, här sitter man iskall efter en kissnödig och svettig dag i stan i jakt på den perfekta nyårsklänningen. Dock med mysiga flickor (ojoj) och sådär, men ändå. Snön suger. Om det är såhär mycket snö på nyår tänker jag skita i allt, gå och lägga mig kl 10 och vakna 2010. Piss.

Man vad depp jag låter, deppmode, det ska bli så jävla skönt med jullov imorgon, det ska bli underbart med jul och presenter, det ska bli great med nyår. Jag är galet taggad för det här lovet. Awesomeness.

Nu ska jag äta ett bananen. Kiss.


NYÅRSLÖFTEN & MÅL

Okej egentligen är det väl bara ett mål som är viktigast. Så vi sätter igång med det först.

♥ Jag ska vara ägare till 20-25000 till min födelsedag, med andra ord måste jag spara all lön som jag kommer få..
♥ .. från mitt kommande jobb. Till den punkten, jag ska ha jobb innan den 15 januari. Annars blir det döden.
♥ Jag ska försöka träna 2 gånger i veckan.
♥ Sockerdetoxa, inget socker på 3 veckor för att vänja av kroppen från socker. Cola light included. Så vi tar det efter jullovet..
♥ Åka utomlands minst en gång i sommar. Sjukt taggad redan nu. Hade egentligen velat åka på påsklovet också, och visst, känner jag att pengarna räcker så kanske jag kör både påskis och sommar. Men just nu tror jag att jag passar på påskis och satsar på sommar. 18 fan.




TJOCK NICE PÅ BEATEN

Känner mig som världens sämsta bloggare just nu. Mina få läsare måste hata mig. Men helt ärligt, could not care less. Slutspurt i skolan nu, allt är åt helvete med mina äckliga lärare och jag måste ha jobb. Jag säger det igen, jag måste ha jobb. Jag har sån jävla ångest. Ska skriva en lista med mål tills i sommar. Vi kan ta den 25 juni, min 18årsdag. Kommer med den alldelles strax.

Apråpå jobb så ska jag snart på en typ snabbkurs i telefonförsäljning. Det är jobb för misslyckade och hello! Here i am. Bättre än inget tills jag hittar ett bättre jobb, om jag nu får det här..

Chill dag i skolan idag förövrigt. Kollade film på svenskan. Eller dom andra kollade film, angelica låg på bordet framför mig och hon var min kudde. Vi sov. Var jävligt skönt, skogränsen var jävligt oskön men jag hade mina monsers inc. tofflor och det var soft. Nu har jag precis kollat på en johan falk film och ska kolla gossipgirl nu. Missade förra veckan, eller hade virus i datorn och kunde inte ladda ner, men ska kolla på http://watchxonline.com bästa.

Hörs senare med min mål-lista!

FEELS SO DAMN BAD TO BE ME TODAY

Fyfan vilken jävla skitdag. Först IG i foto A sen ett matteprov som skulle va matte b men som typ va matte f. Fittlärare. Men jag har haft en soft helg iaf. Började i fredags hos släkten på lidingö sen drog jag hem och duschade och fixade mig snabbt som fan, drog till madde och adam där det vankades förkrök som blev både fest och efterfest till sist. Haha lyckad kväll hade skitkul. Sen vid 4 mötte jag upp Angelica som skulle sova hos mig och vi smög tysta som möss upp till mig och insåg att mina päron inte va hemma än. Partypeople med malkolm i spetsen. Rätt sliten dagen efter. Träffa daniel och miriam på kvällen, skulle till någon krog i medis självklart kommer man inte in så vi drog till en krog som ligger på min gata ist och drack öl. Trevligt trevligt.

Igår var det mest chill på dagen, drog och tränade sen åkte jag till madde och adam och kollade stieg larsson filmer och chillade och sov där. Trevligt värre.

Nu ska jag kolla senaste gossipgirl och sen tagga och träna igen. I'm on fire baby.

BABY I AM DOWN DOWN DOWN

Sämsta uppdateringen den här helgen i know bitches. Men jag har haft full rulle hela helgen. Och nu ska jag dra och gymma. Tummen upp. Uppdaterar bättre när jag kommer hem och berättar om min trevliga helg!


KOMPIS GÅR DET BRA?

Fuck yeah! Är jättesnart klar med min romananananalys bara 2 veckor sent. Ska bara skriva slutklämmen sen är det http://jenseneducation.se/online och maila in skiten. Så jävla soft. Åt precis sushi med resten av familjen och ska strax kolla på Paradise. Hoppas franceska får tralla hem för hon är en jävla spansk finne i anus. Skitjobbig brud.


TA MIG TILL VINTERLAND

Vart är vintern? Kollade på vädret imorse och Piteå har typ 19-. Vi chillar fortfarande med plusgrader och det är liksom mitt i december. Suger dase.
Var iallafall i skola idag. På samhällen tittade vi klart på en jättesorglig film om självmord. Om hur väldigt sjuka(fysiskt) människor kan få hjälp med självmord i Schweiz. Man fick se hur ett självmord gick till och sådär. Då grät jag. Sen åt jag en rätt äcklig skagenmacka (typ majonäs och lite kräftisar i) och sen hade vi Svenska och Naturen behövde jag inte gå på.
Skulle egentligen tränat men känner att plugg måste gå före så ska strax börja med det. Försöker även titta lite på nobellbanketten. Men snälla? Så jävla tråkigt. Stackars alla som sitter där liksom. Typ 1000 timmar åt helvete för att se någon annan få ett jävla pris för att ha skrivit någon bok. Kalla mig oallmänbildad men allvarligt. Sjukt onödigt.

Imorgon har jag dessutom 5 timmars nationellt prov i Textkommunikation. Skönt värre.

Funderar även på att ändra min design lite. Vad sägs? Den känns lite somrig på något sätt. Och just nu inte alls jag. Vad tycker mina läsare? Eller.. varför frågar jag ens, ni kommenterar ju inte. Töntar.


FINA SAKER SOM SÄGS

det gör inte ont men det känns som att det gör det.
det känns som att det gör så jävla ont.

Hittade det i den här bloggen nyss. tyckte det var väldigt fint sagt.
Och just nu känns det som om det stämmer väldigt bra.

Jag var förkrossad ett bra tag. Jag är fortfarande ledsen, arg och besviken. Men vet ni vad?
Man kommer över det. Även om det tog mig 2,5 år och jag kom inte över det så gör man det till sist.
Jag skulle vilja skylla på att jag är ung och naiv. Men jag kan faktiskt inte göra det. Jag kanske är både ung och naiv när det gäller vissa saker. Men när det gäller det här så är jag inte det.
Jag är bara en väldigt känslosam tjej som har haft en jävla stor otur när det gäller allt
som har med kärlek att göra. Inga konstigheter.


NY DAG NYA TAG

Morsning.
Sov rätt dåligt i natt med. Min sömn blir jättepåverkad när jag inte mår bra, så det är som det är.
Idag är det onsdag, helgen närmar sig med stormsteg och så även jullovet. Fan vad skönt det ska bli med 20 dagars ledighet. Och ett nytt år. Nya tag. Ska glömma all skit som varit det här året och börja om på nytt.
Sökte jobb tidigare imorse, hoppas jag får det. Råkar tyvärr veta att en liten äckelmänniska jobbar på samma ställe, får la hoppas att jag inte bumpar in i henne.

Efter skolan ska jag hem och sen till SMUG och julpyssla. Fett mysigt.

Vi höres sen!


"It's like a huge hole has been punched through my chest"

Jag vet inte vad jag ska göra. Känner mig så maktlös, jag är maktlös. När blev du kär i någon. Jag undrar fortfarande varför du bad mig åka hem till dig mitt i natten om du hade någon annan. Jag kommer aldrig få svar på det. Jag känner mig tom. Förr kunde jag leva i hoppet om du och jag, nu har jag inte ens det att leva för längre. Jag vill bara stänga in mig i ett rum och gråta. Få skrika hemska ord till dig, för du är hemsk. Allt du gjort mot mig är hemskt, och jag är dum i huvudet som trots det vill ha dig. Allting är som vanligt, ingenting är som förr. Jag kommer aldrig hitta min. Aldrig. Ful är hon också. Usch. Jag kan inte ens var glad för hennes skull inte för någons jävla skull för jag är den ende som gång på gång går igenom det här helvetet.

Jag har inte ens kraft nog att radera dig ur mitt liv.

...

Det känns som om jag sitter i ett fullsatt rum och skriker, ser mig omkring när jag inser vad jag håller på med, och ser att ingen bryr sig. Att jag bara sitter där i mitten av rummet med knappt någon röst kvar. Jag ångrar det. Jag ångrar att jag åkte till dig för det gav bara skit. Inte för stunden, dom timmarna hos dig skulle jag vilja uppleva många gånger om. Men efterbehandlingen vill jag bara ska vara över. Eller inte finnas alls.

Det är lätt för andra att säga att jag ska vara stark och gå vidare. Jag har försökt göra det de senaste två åren och det har uppenbarligen inte gått speciellt bra. Jag vet ärligt talat, antagligen för första gången, inte vad jag ska göra. Jag känner mig helt hjälplös och vet att jag inte kommer klara att gråta mig till sömns en gång till. En gång räckte gott och väl.

Nu ska jag till skolan, seize the day som du säger.

FUCK YOU

Det här kommer vara en pissvecka. Jag förstår inte hur vissa människor tänker. Eller inte ens vissa människor. Hur en kille jag alldelles för många gånger förklarat hur jag känner för honom har mage att göra såhär. Hur resonerar han när han för andra gången krossar mitt hjärta? Tror han att jag kommer glömma honom bara för att han tar bort mig från sin facebook? Tror han att det hjälper?

Men det är borta nu. Jag har också en gräns. Han är min stora kärlek men jag kan inte få mitt hjärta krossat fler gånger av samma person. Jag skulle inte klara det. Jag behöver bara mina vänner. Och jag hoppas att dom kommer finnas här för mig som jag skulle finnas för dom. För det finns nog ingen som vill gå igenom en sån här sak själv. Jag tänker inte låta dig trycka ner mig igen. Jag ska stå stadigt utan dig vid min sida, trots min svaghet.

Och jag hatar att säga att jag kommer sakna dig i mitt liv. Otroligt mycket.

I AM LOST IN PAIN WITHOUT YOU

Fan vad skönt det var att gymma. Trots en fett efterhängsen kille som absolut skulle guida runt mig i ett gym jag gymmat i över ett år så var det awesome. Boxningssäcken var grym. Nu sitter jag och chillar. Stör mig som fan på nya datorns tangentbord, låter skitmycket. Men det är som det är. Ska strax sätta mig och titta på Nile City som pappa köpte idag. Älskar killinggänget. Jag är verkligen en typisk 90-talsunge. För det finns typ inget roligare. (okej, Magnus Betnér). Sen är det paradise hotel. Let's pök just a little bit!? Händer ju ingenting och nya tjejen går typ på lugnande, har inte hört henne pipa ens. Lam brud.

Blir en trevlig kväll, det ryktas även att huset bjuder på julmust light och satsumas. Tackar inte nej. Happyhour.

Hörs imorgon!


CLEOPATRA

Hej hopp gummi vadå?

Kom precis hem från en vidrig dag i brommahallarna. Hade idrottsdag med fotboll. Jag vägrade spela och de som spelade fick bollar i ansiktet av motståndarlaget och jag vet inte vad. Maniacs. Innan det var jag sminkmodell igen och den här gången sminkade vi karaktärer som man använde förr i tiden på teater och sånt. Visar bilder sen. Och blev även sminkad som cleopatra. Kul kul.

Nu ska jag iväg och träna, kommer typ dö. Det var alldelles för länge sen jag tränade men det är fan dags nu.

Så det var väl det. Hörs senare!

WITH CANON(samsung) YOU CAN




Det där var min helg i bilder. Nu ska jag ut och äta middag. Imorgon sminkmodell på morgonen och sen idrottsdag. TAGGA!


OSKÖNT ATT VAKNA NÄR DET ÄR MÖRKT

Tjafan. Skitjobbiga tangenter på stora datorn. Men vafan. Igår var roligt. Jag var så jävla irriterad i början. Micke pappas bror ringde typ en halvtimme innan jag skulle åka till Angela och allt blev asstressigt, mitt hår krullade sig, hade ingenting att ha på mig och shit. Men det löste sig. En timma försenade och taggade kom vi till Sumpan och Angela's tjejmiddag. Bjöds på god mat och vi drack mindre gott. Jägermeister är inte okej varmt och rent. Punkt slut.

Vid 11 tiden kom vi på att vi inte hade kollat upp någonstans att dra vidare och alla blev skitotaggade. Men sen när vissa hade dragit hem drog vi till st eriksplan och det var trevligt män. Garvade så jävla mycket haha. Klockan blev 2,3,4 och halv 5 innan vi gick. Sent men sjukt trevligt. Skönt att det var nära hem och vi somnade typ 5, vaknade 11 av att pappa ringde och hade typ lagt ifrån sig hans Rolex någonstans. Jag tralla runt här helt nyvaken och hittade ingen klocka. Men nu hade han hittat den iaf. Helt väck. Ska städa lite här hemma nu och så kommer de hem vid 7tiden.

Hörs sen! <3

DROP IT LOW

Jag gillar Chris Brown. Jag gillar han trots att han slog sönder Rihanna och jag älskar hans musik. I veckan när jag och Angela var påväg till tunnelbanan såg vi Chris Brown, eller iallafall han lookalike. Helvete vad lika dom var. Helt sjukt. Innan jag sa något så sa vi båda i kör, shit, det är typ Chris Brown. Insane. Det var coolt.

Hur som helst. Han är jävligt grym, gör jävligt bra musik och dansar som God himself.


LÖRDAY

Sweet med lördag. Pappa drog typ 8 imorse och jag fick äntligen sova ut. Sov till elva och sen fick jag av någon konstig anledning för mig att göra pannkakor. Jag har aldrig lagat det förut och jag tycker inte att det är speciellt gott heller. Knas mannen. Dom blev iallafall fett äckliga så fick slänga alla. Bra tjej, tummen upp.
Idag är det foto som gäller så fort angelica har pallrat sig hit. Sen ska jag nog sova middag lite och sen ska jag på tjejmiddag. Blir trevligt.

Kort inlägg men orkar inte skriva idag. Måste ringa kurdtjänst för min dator som är fett med virusvåldtagen. Pyssen.

WE'VE BEEN DOWN ON THAT ROAD BEFORE

Fan vad jag gråter ofta. Eller har gråten i halsen. Det behöver inte vara för att jag är ledsen. Jag gråter när andra gråter, jag gråter av lycka, jag gråter när någon annan är lycklig och jag gråter när jag är ledsen. Jag gråter varje dag. Jag vet inte varför jag gråter. På senaste tiden har det mest vart den där gråten i halsen, tårar i ögonen men liksom inte gråtit. Men jag har samtidigt undvikit sorgliga kärleksfilmer i några veckor nu för jag klarar inte av att se på dom. Visst jag har sett New Moon ett par gånger. Och det känns som en kniv i hjärtat.
Jag har försökt förklara det här förut, men det är så jävla svårt. Jag vill vara så kär i någon så att världen skulle gå under om han lämnade mig. Jag har upplevt det, fast inte på den nivån, och det var... jag kan inte förklara det. Heartbroken. Verkligen. Jag mådde verkligen inte bra då, gjorde saker som jag aldrig skulle gjort annars. Kanske är det därför jag älskar The Twilight Saga så mycket. För att jag lever mig in i den där omöjliga kärleken. Den är omöjlig. Jag förstår mig verkligen inte på kärlek över huvud taget. Det känns oftast som om livet skulle vara lite enklare om kärlek inte fanns. Att man kunde bli kär i en person, att attraktion uppstår. För det är bara skit. Jag har aldrig upplevt den där stora kärleken mellan en person och mig. Jag har aldrig haft en riktig pojkvän och det är ingenting jag egentligen skäms för eller mår dåligt av. Det kommer när det kommer, han har kommit en gång och lämnat mig två gånger. Eller en kanske, vad vet jag?

Jag vill bara röra den, kärleken, få en skymt av känslan att vara älskad av någon som är som mig, som älskar mig och skulle göra allt för mig. Som inte är min mamma eller pappa eller vän eller någonting. Som är något annat. Pojkvän låter så fult, men något i den stilen. 

Just nu känns det som om det kommer ske i mítt nästa liv. Att jag kommer sitta där på ålderdomshemmet med mig själv och läsa Så länge vi båda andas för tvåtusende gången och undra varför han aldrig kom till mig. Den där kärleken. Varför knackade han inte på min dörr och frågade om vi skulle ta en promenad och hitta på någonting. Det kommer inte bli så, men så känns det rätt ofta. Som om jag hakat upp mig på sommaren 2007 och aldrig kommer därifrån, hur jävla mycket jag än vill. 

Det här är sånt här jag egentligen inte vill prata om. Det är min mörka sida. Den som finns bakom allt mitt glada och flamsiga. Min svarta sida, pandoras ask som bara öppnas när jag är hemma själv såhär och lyssnar på fin musik som har en massa härliga meningar i sig om kärlek. Som Heaven som Erik i idol fick mig att börja gråta av tidigare ikväll. Det är sånt som gör att jag kan vara lycklig ändå. För att det finns saker som ger mig den kärleken jag saknar. Inte personer, utan saker, eller personer med, men dom finns inte på riktigt. Mina drömmar. Och låtar som Lars Winnerbäck sjungit, som Kom änglar. En sån låt ger mig kärleken jag behöver, iallafall i 4 minuter och 13 sekunder. 







 


HETA LINJEN

Sorry för så dålig uppdatering. Men igår spenderade jag en jättemysig kväll tillsammans med min fina vän Angelica. Bra tjej det där. Vi skulle egentigen plugga men sysslade med helt andra saker mest hela kvällen. Blev några svängar ut på hennes trapp, lite heta linjen och sådär. Men det är alltid nice. Och jag skulle egentligen plugga nu med meeeen.. sen började idol och det kommer mer om det sen. Nu är det cirkus möller. Jävligt kul, älskar Sean Banan, klockren människa. Män som älskar mus. Så jävla bra sagt.

Imorse var vi hur som helt dödströtta och snoozade i två timmar vilket resulterade i 3 timmars frånvaro. Värt! Det var sjukt skönt att sova. Sen hade vi textkommunikation och jag skrev äntligen klart mitt pressmeddelande. Skönt som fasiken du. Efter skolan åt jag och Angelica ceasarsallad på b100 och sen styrde vi kosan och min plånbok mot stan. Galet mycket folk. Vad är grejen med julklappar typ 3 veckor innan jul!? Orkar inte. Hittade iallafall ett bar dödssnygga skor på Din Sko som jag slog till på. Ska nog klacka om dom redan imorgon så har man den saken klar. Dom är lila i ormskinn typ, sandaler liksom. Klack och platå. Jag är kär. Visar bild när jag orkar lägga in bilder på datorn som just nu går mig på nerverna med massa blockeringar av sidor och skit. Har typ fårr vitus trots dubbla skydd. Pissantivirus.

Nu sitter jag hemma och väntar på att pappa ska glida hem. Han är på julbord på grand hotel med brudarna på hans jobb. Pappapimp.  Han var sjukt taggad innan och svepte typ en gin och tonic. Imorgon ska jag vara taggad. Blir kul.

Hörs strax!

KICKAR FET FEST BORTA PÅ APBERGET



Saknar sommaren så mucho. Nästa blir grym!


SEIZE THE DAY

Kom nyss hem från SMUG. Vi snackade om vad vi ska göra nästa termin, shit, tänk att det snart är ett helt nytt år. 2010. Vad ska man kalla det? Vi snackade om det förra veckan. Tänk om man drog till Rhodos i somras då säger man ju Rhodos 09, vad ska vi säga när det blir 2010, Rhodos 10? 2010 eller 010. Vem vet, den som väntar får se..

Drack iallfall en jävla massa the och jag reagerar ju tvärstarkt på det och måste gå och lätta på blåsan typ 35 gånger på en timme då. Riktigt najs som Krilleboi säger.

Imorgon är det torsdag och då ska jag spendera natten hos Angelica för hennes parents drar till portugal och dricker Sangria. Eller dricker man det där också? Who knows. Inte jag iaf. Så jag ska iallfall rädda henne från alla läskiga spånga-monster. Blir mysigt. Ska även glida runt hela stockholm med mina CV'n i hopp om ett trevligt jobb. Peppar peppar, måste verkligen ha ett.. God..

Nu ska jag hoppisäng, ska bara stråa gaddarna äntligen och sminka av mig. Hörs imorgon!




jag har också haft min fjortistid, bigtime. Kolla mitt hår. Älskar skiftningarna i gult och resten kritvitt. Och jag försökte inte ens göra något åt det. Tyckte förövrigt att bilden var den snyggaste på mig från den sommarn. Hetingen 06 typ.


YOU ARE THE ONE

Jag orkar inte vänta mer. Jag vet att du vet och jag vet att det är kört. Jag fick inte ens en chans. Det känns precis som förra gången, som om du aldrig mer kommer finnas i mitt liv. Helvete.


NO FUCKING HARD WORKWORK

Jag är så jävla sur just nu. Fick ju som ni vet jobb i måndags när jag var på jobbintervju. De ringde mig i fredags och var jävligt ivriga på att få en intervju med mig och allt sånt där. Hade en intervju, fick jobbet och skulle sitta på kurs nu. Klockan 11 ringer killen som intervjuade mig och säger att de har beslutat att avsluta all telefonförsäljning. Va? Hur fan kan man ta in personer på intervjuver och anställa om man inte ens vet om man kan fortsätta med grejen? Dom ville liksom anställa 5 pers till och jag och Angela var 2 av dom. Så nej, nu är man arbetslös igen. Så jävla lack. Dock skulle han prata med någon kollega och se om jag kunde få jobb där ist. Men det känns ju inge kul. Fan också.

Så nu ska jag söka jobb igen då. Kul. Hörs sen.

HARD WORKWORK

Sitter och har textkommunikation nu. Är aptråkigt, ska skriva nåt jävla pressmeddelande som jag officiellt har gjort men inoficiellt inte ens har en aning om vad jag ska skriva. Skönt.
Slutar snart och då blir det falafelkungen. Sweeter than you. Är inte alls taggad på det men vill inte äta själv så det blir turkmat.
Sen är det matte och efter det ska jag och Angela skynda oss till sveavägen och gå på kurs för vårt nya jobb. Är så excited. Känns skönt att ha ett jobb och jag behöver ju inte stanna där forever, kanske till början av sommaren så man har pengar under sommaren. Det är good stuff.

Nu ska jag försöka komma igång med det här. Pusshejs.




Ooh, now let's get down tonight

Sitter och lyssnar på massa awesome musik nu. Lite Marvin Gaye, så sant så sant, han måste va gay, men låtarna är nicea. Gillar speciellt Sexual Healing och Let's get it on. Är det bara jag, eller spelas inte alltid dom låtarna i sexscener i filmer? Jag gillare. Nazty bitch.
Har inte kommit speciellt långt alls på min uppsats, men känner mig relativt klar med faktabiten nu så kan lämna det för ett ögonblick och hugga in i nästa härliga läxa. Orkar inte, kommer hoppa från västerbron snart. Fuck this shit. 

Och inget paradise hotel ikväll heller, jävla skitbajs. Var så taggad på att se han tråkmånsen åka ut. En av de två gräbsen som kom in nu senast. Kan bli nice. Gillade han andra, han med stora håret. Sexy bitch. Nu vill jag helst bara ha helg, ser verkligen fram emot kommande helg. Gud vad vuxen jag låter. Ska ju på firmafest och hämta ungarna på barnkalas och så. I don't think so? Usch. Haha det får vänta ett par decennier.  

En liten tråkig sak jag upptäckte nyss var några hål i kjolen jag köpte, så ska förbi åhlens imorgon igen och byta den mot en hel och fin. Eller lämna tillbaks den helt och istället slå till på en svart paljettklänning. Ska ju även jobba imorgon (!!!!). Ska först på kurs med Angela på vårt nya jobb på Dentally Yours. Ska bli intressant haha. Moneymoney.

Nu ska jag kolla latest gossipgirl och kolla om the hills kommit upp än.

Pössen

SPENDING MONEY

Cha cha bitches (haha)

Har som ni vet vart i skolan idag. Jätteroligt var det, verkligen. Började ett nytt moment på samhällen och det  var sköj, handlar om döden. Låter kanske inte speciellt kul men de är väldigt intressant. Efter det så åt jag en liten med betoning på liten chevresallad på DubbelW med angelica och till slut även carro och sofia. Gott och trevligt. Sen bar det av till stora staden och kylan för att leta efter någonting att bära på nyår. En månad kvar men känner att jag inte vill ha samma sak på mig som alla andra som panikletar klänningar. Hittade en kjol en vet inte riktigt om jag ska ha den för den är lite för vanlig för nyår på något sett. Får se hur jag gör. Den är riktigt slimmad så det  blir gymmet 24 hela månaden om jag ska ha den haha.
Nu ska jag försöka skriva klart min samhälleuppsats. Går så jävla segt. Orkar inte. Men måste ha MVG på den. Måstemåste. Sen har jag även långläxan i matte och romananalysen. Romananalysen skulle vart inne i söndags så den är prio ett egentligen men på nåt sätt känns samhällen mer viktig för svenska får jag bra betyg i ändå. Hej självgod.

Men nog om skola och läxor nu. Är galet taggad för nyår. Som det ser ut nu så kommer jag och 3 fina vara här och äta middag och sen dra vidare efter lite mys. Hoppas det blir så.

Nu; plugg. Hörs sen!


Det här är kjolen jag köpte, det är en guldig dragkedja på som man knappt ser. Tänkte ha ett spetslinne under och massa färgglada smycken och accesoarer. Får se hur jag gör.

Puss!


GE MIG 23 MILJONER KRONOR

Hej vänner
Sitter i skolan nu och borde egentligen plugga men sitter och läser bloggar. Jag älskar sidan http://posh24.se. Massa roligt skvaller om alla kändisar, svenska som internationella. Där läste jag att Cullens hus i Twilight filmerna nu säljs för 23 miljoner kr. Vilket är rätt billigt tycker jag. Man får även med sängen som kommer in i bilden i film 3. Åh, skulle jag vinna 50 mille skulle jag skita i dom 23 och punga 50. I want it.







Åh åh åh. Idag är det iallfall tisdag och jag älskar regnet. Jättehärligt verkligen. Ska snart ha samhälle och sen kickar jag en DubbelW med Sofia, Carro och Angelica. Blir nice. Sen ska jag tralla ner på stan och kolla på lite saker att spendera pengar på. Tihi. Pussar.


RSS 2.0