THE RIVER FLOWS IN YOU

Nicklas har lovat mig att lära mig Bellas Lullaby från Twilight. Svävar på rosa moln sen igår. Mitt enda livsprojekt.


CAN YOU FEEL IT IN THE AIIIIIIR?!

Jävla trevlig kväll igår. Vet egentligen inte vad det var som var så trevligt. Jag, carro och sandra började här med middag och goda drinkar som jag gjorde. Mums. Sen drog vi oss mot västerhaninge. Skulle hem till Benna men det hade blivit lite strul efter kryssningen så vi drog på fest i VH. Lite segt in the beginning men efter lite olagligheter blev det rätt livat. Kvällens bästa var nog alla roliga kommentarer om en viss tjej. Helvete asså den bruden den sorgen asså. Riksmongo haha. Sen ville vi inte leka där med så vi drog ett gäng till Benna men han var lite pissed så jag, carro, tim och nicklas drog hem till mig. Dom rådäcka på dirren och carro blev socialast någonsin. Somnade vid 4. Ikväll kör vi all in igen. Är det lördag så är det!


SVERIGES RÄTTSSYSTEM CAN KISS MY ASS

Jag känner att jag måste få lägga en kommentar angående domen mot Tim och Tove som mördade Therese Johansson Rojo. Och jag vill även säga att jag inte kände någon av dem, dock var flera av mina vänner bekanta och vänner med Therese. Jag skäms över mitt egen moderland när straffet för mord och anstiftan till mord blev 20 månader, 1 år och 8 månader. Satt och tittade på Debatt igår och förstod inte var en man sa. Han sa att straffåldrarna i Sverige är indelade i tre åldergrupper. De som är mellan 15 och 18 får på sin höjd 4 år i ungdomsfängelse. 18-21 kan man inte bli dömd till livstid, men efter att man fyllt 21 kan man få livstid. Vänta va!?
Sen kan man ju även räkna bort en dryg tredjedel av straffet eftersom det i snitt försvinner om man sköter sig på kåken.
Hur kan man ge två 16 åriga mördande psykopater 20 månader när de gett Thereses familj och vänner livstid? Kommer de någonsin få tillbaks sin dotter, vän och släkting? Nej. Det minsta man skulle kunna göra är att ge dem full strafftid, 4 år. Är de kapabla att döda en jämngammal flicka är man fan kapabel att klara av ett vanligt fängelsestraff. Då är man tillräckligt vuxen att sitta med andra vuxna.

I debatten närvarade Thereses morbror och han berättade att den enda hjälp hans familj hade fått efter det här var 3 sömntabletter samma kväll som hon blev mördad. Det borde vara en mänslig lag att få alltifrån terapeuter, psykologer, hur jävla många sömntabletter de vill och annat de behöver. Jag tänker fan inte sitta och betala skatt för att offrena till ett hemskt mord ska få 3 sömntabletter var medans två 16 åriga mördare sitter inne omringade av psykoterapeuter på min bekostnad. Ge dom där ungarna livstid. 
 

Bild lånad av http://minneavtherese.blogg.se


PARANORMAL ACTIVITY

Helt klart den läskigaste och sjukaste film jag sett i hela mitt liv. Jag ska aldrig mer se en skräckfilm i hela mitt liv. Eller okej, jag måste ju se SAW 6 när den nu kommer ut. Men efter det ingenting. Mitt psyke pallar fan inte sånt.
Igår drog ju mes parents till landet och kvar blev jag. Happyface. Tanken var egentligen att röja gärnet men vi drog till flempan och tjacka olagligheter och sen åkte vi hem till mig och kollade film. Rätt skönt. Vi såg som sagt först Paranormal Activity och sen för att lugna oss lite såg vi Upp. Så söt film. Är lite kär i Russel. Hihi.
Idag ska jag först se till att Carro vaknar, sen ska vi väl chillnani här ett tag. Sen ska jag följa med henne vart hon än ska åka för jag vägrar vara själv hemma efter pissfilmen. Så med carro blir det. Ikväll kickar vi fet. Taggad till tusen. Kissas!


Trailern till Paranormal Activity.


I THINK ABOUT YOU, AND ME AND ME AGAIN

Gud vad jag känner mig utvilad idag. Skönt som fan. Hade dock rätt svårt att somna igår. Låg och tänkte på massa relationer man har. Till vänner framför allt. Jag sa till mig själv när jag startade den här bloggen att det ska bli en sån där ytlig blogg som inte har för många känslor inbladade. ´Men jag har insett att det är en omöjlighet. Jag är för full av kärlek för att kunna se förbi mina känslor. Jag älskar mina vänner, jag älskar min familj och allt sånt där från botten av mitt hjärta. Och när jag blir ledsen, arg eller sårad så blir jag det till hundra procent. Och igår blev jag återigen rätt sårad av en ganska nära vän. Jag tänker inte skriva ut vad det var, för det är en rätt liten sak. Men det gjorde mig ledsen och arg och bidrog till att min kväll blev som den blev.
Idag är jag glad. För idag skiter jag i att min vän är upptagen med att tillfredställa andra. Från idag är jag ensam hemma och idag ska jag ha riktigt jävla kul. Cheers!

HÄRMED FÖRKLARAR JAG CHUCK & LARRY

Hej fränder! Vilken bra och mysig dag jag har haft idag. Började morgonen rätt tidigt (9.00...) med att äta frukost, sen åkte jag och lillebror och köpte biomys sen gick vi på världs (och stockhoms)-premiären av This is it som handlar om Michael Jackson. Helt underbar film. Har du alltid velat se MJ live? Se den! Hade gåshud och tårar i ögonen från början till slut, och det känns så tragiskt att många av oss först efter hans död förstår vilken stjärna, legend och idol vi förlorat. På min födelsedag dessutom.
Sen åkte vi hem och åt skagenmacka till lunch och kollade lite på TV. Malkolm väljer självklart disney channel som varvar två serier, eller 3 för att va exakt. Hannah Montana, H2O och Jonas-brothers serien. Sjuuuukt bra asså, verkligen inte. Sen gick jag och bowlade med miriam, daniel och två från SMUG och jag klickade in 6 strikes! Fatta den !? Har aldrig i hela mitt liv fått en strike och slår till på 6 stycken på en jävla timme. Fick flest strikes men förlorade ändå. Det var liksom antingen eller. Antingen typ 3 käglor ner eller en strike. Epic som fan. Sen gick vi till SMUG och åt tacos och kollade på Härmed förklarar jag chuck&larry som är en helt underbar film. Loves it.

Nu sitter jag hemma och skulle egentligen befinna mig i skogås nu men jag bråkade med far min och det förstörde min kväll så bestämde mig för att jag lika gärna kan stanna hemma. Jag är ensm hemma från imorgon till söndag så något kul lär man hitta på under dom dagarna. Tihi.
Så ska kolla senaste the hills och chilla galet och sen sova hyfsat tidigt.


THIS IS IT, HERE I STAND, I'M THE LIGHT OF THE WORL, I FEEL GRAND


Gåshud och tårfyllda ögon i 2 timmar. Helt klart värt att gå upp kl 9 för det.


COFFÉE, THEEEE, MEEE?

Hola at yah! Kom nyss hem efter en mysig fika med angelica på älskade café 60. Wharrup med att typ hela rinkeby hänger där nufötiden? Allvarligt, folk typ vallfärdar dit från alla stockholms hörn. Visst det är mysigt, men hey, finns det inte ungdomar för småbarnen? Anyways, vi pratade om lite alltmöjligt, döden och sånt. Och konstaterade båda att det är nu man vill ha en pojkvän. Nu nu nu. Annars brukar jag inte vara så pigg på den saken. Men det kan ju iofs bero på ett trevligt samtal tidigare ikväll. Yummie. Nu ska jag kolla någon film som heter Blind date (någon som sett?!) och chilla galet. Imorgon blir det ju upp tidigt och gå på bio med lillebror. Vi ska ju som sagt se This is it. Den om Michael Jackson. Blir gosz.


Lilla myran

Nu ska jag som sagt kolla filmen och mysa lite med allt mys som skett under dagen. This is a good good day.


UPPE OCH SVÄVAR I DET BLÅ LITEGRANN, BE RIGHT BACK


JAG SKULLE KUNNA LEVA UTAN DEN DÄR BLICKEN SOM FÅR MIG UR BALANS

Jävla pisshöst. Varför är det så mörkt för? Vilken Gud bestämde att "ja nu när vi slår om till vintertid ska svennarna få lida något extremt så vi släcker lampan vid fyra så får den gå på eftervärme i 40 min, sen är det kolsvart". Man blir så trött. Iallfall jag som nästan lever kvar i sommaren. Känner att jag ska gå och sova för natten nu för nu är det mörkt och då ska man sova. Men icke. Klockan tickar kvart över 4 på eftermiddagen och jag ska strax in i duschen.
Jag har en liten funderare över vad jag ska klä ut mig till på halloweenfesten(na?) nu i veckan. Känner mig jävligt tänd på att vara djävul, men det känns som om ALLA kommer springa runt som små sluts(urskäkta fjortisar) i djävulskläder. Då blir det inte kul. Sen funtade jag på att vara en tidning för att jag köpte ett linne igår som ser ut som en tidning liksom. Svårt att förklara. Eller min dröm som är PUMPA. Så jävla klockrent om jag skulle komma till maskeraden och alla är typ hor-katter-hundar-kaniner-djävular så trallar jag in som pumpa - likes that!
Äh jag vet inte, svår nöt att knäcka det där. Får sova på saken. Imorgon mina vänner, då ska jag gå och se This is it med min lillebror klockan 11 på morgonen. Mysigt.

Antagligen sista för kvällen. Puss.

GET RICH OR DIE TRYIN'

Har precis kollar klart på den som lätt är en av mina favoritfilmer. Så jävla bra. Har vart ute och sprungit också och det var nice. Nu ska jag lägga mig på en filt och göra lite situps och sånt, är fett into this nu! Jag har aldrig vart summer ** nu är det winter **. Likes that!
Sen ska jag tralla in i duschen, fixa mig, träffa miriam och sen ska jag hem och slänga i mig middag och dra in till staden och köra en fika med angelica. Mys som fan azzå. Kameran är alltid med och har ni tur så kommer lite pics också.
Kisses!

BARNEN I SKOGÅS HAR INGET HEM

Chacha allihopa! Nice typ liksom.
Jävlar var skönt det är att sova, skulle lätt kunna ägna med tid åt det asså! Tihihi. Igår var jag först hos mormor, vi powerwalkade runt djurgården och sen åt vi någon god men lite wierd middag hos henne. Sen drog jag till skogås och mötte upp carro, sandra och sofia och drog hem till Benna. Mycket trevligt. Var inte så taggad så drack ingenting och chillade mest där. Sen blev jag återigen hemkörd av Stefan och det förgyllde min kväll typ.

Idag har jag no plans, kanske skulle dra tummen ur röven och dra och träna men.. nej.. hehe. Ska nog ut och ta en promenad och springa lite iafl nu när vädret nästan tillåter. Nu svamlar jag. Hörs senare!

 


NOSTALGITRIPP

Vet ni vad jag nyss hittade i mitt kylskåp? Granatäpple! Är det bara för mig det väcker starka lågstadieminnen? Jag kommer så väl ihåg varje gång någon hade med sig granatäpple eller vindruvor till skolans fruktstund och man verkligen såg hur alla satt och planerade att imorgon ska jag också ha s¨n god frukt med mig och ingen jävla banan. Haha och det är fan inte ens speciellt gott. Jag gillar att ha det i sallad men inte som frukt. Men det är minnen.


ZEIZE THE DAY

Vaknade nyss efter grymt sköna nio timmar in bed. Faen faen vad skönt det är att ha lov, fredag hela veckan. Och denna fredag ska jag bara chillnani hemma nu på dagen, sen vid sex ska jag hooka med mormor och powerwalka lite (haha) och sen dinera hos henne. Sen ska jag bege mig ut i orten antar jag och kikcka fet fest. Sjukt taggad för det här lovet. Nu ska jag göra mig en frullemacka, dra ut och köpa en cola light och lägga mig och kolla the hills och the city. Smell yah later!

JAG VET INTE HUR DET KÄNNS LÄNGRE

Hur är det att vara kär? Jag har glömt bort. Jag vet att jag älskar känslan men det närmsta jag kommit sån kärlek är alla de 100 gånger jag sett Twilight och bytt ut Bella mot mig. Och bara det är kärlek. Jag vill känna sån där kärlek nu nu nu. Men den som väntar på något gott.. väntar alltid för länge.
Det finns en pojke, han har funnits i mitt liv i lite drygt 2 år. Tekniskt sett 2,5 och fysiskt en dag. Jag tror han är mannen i mitt liv, han tycker att vi är alldelles för olika. Jag har gett upp hoppet att försöka träffa honom. Och jag tror på mig själv stenhårt när jag intalar mig själv att jag kommit över honom. Men ändå slår mitt hjärta dubbla slag när jag ser att han har tagit kontakt med mig. Min sms signal skär igenom alla ljud och ibland när jag får ett sms mitt i natten kan jag ligga och läsa det smset hundra gånger bara för att intala mig själv att det faktiskt är från just honom. Idag(nu) fyller han myndig, jag tog tummen ur röven och skickade iväg ett grattis sms till honom som han gjorde precis till mig för ganska exakt 4 månader sen. Och varje svar får mig att tappa allting typ. Jag kan nog inte förklara det. Jag kan nog inte ens kalla det kärlek för det är inte det det handlar om. Det handlar om att jag vet att jag träffat min självfrände en gång och kommer antagligen aldrig mer få träffa honom. Det dödar en del av mig.


Så gammal fjortislåt men jag kommer alltid tänka på just dig när jag hör den här låten.


I'VE HAD A LITTLE BIT TOO MUCH OHOHOHOH

Yes that's true. I fredags var jag och sandra hemma hos en pojk som heter Benna och chillnani lite. Jättesöt pojke Tim haha. Hade dock huvudvärkstornado i huvudet så drog hemåt rätt tidigt och klunka två treo och sov som ett litet barn i typ 12 timmar. På dagen var jag hos Ankyspanky och färgade hennes och mitt hår. Skulle slinga utväxten lite på mig och jag ser för tillfället ut som ett albino. Jag är ju blond och nu är "utväxten" mycket ljusare och gulare än resten av håret. Så satt med silverschampoo i typ 50 min igår och resultatet blev typ silvriga skiftningar i längderna och fortfarande yellow utväxt. Frän tjej! Anyways, på kvällen drog jag, carro och sandra på halloweenfest i haninge och det var fett med nice. Jag och Carro var tomtenissar och Sandra var kaninis. Massa trevliga människor och skön musik. Sen blev det lite too much av the good stuff för mig så jag satt mest ute på altanen och gjorde gudvetvad. Haha, var heeelt lost. Men fan man lever bara en gång och jag måste säga att jag var pretty damn chockad för jag har aldrig blivit sådär. Det kan ju ifs. vara mitt intag av treocomp senaste dygnet som är typ 5 stycken. Inte bra. Men fick iafl skjuts hem av sandras polare stefan och det var guld värt. Idag mår kan prima ballerina och ska strax dra hem till sandra och käka lite och sen ska vi på bio. Trevligt!


Snygga är vi


"One thing I truly knew -- knew in the pit of my stomach, in the center of my bones, knew it from the crown of my head to the soles of my feet, knew it deep in my empty chest -- was how love gave someone the power to break you. I'd been broken beyond

 

<3

 

 

 

 

 

 

 


So what you’re saying is, I’m your brand of heroin?

Sitter på praktiken nu. Egentligen så är det här en perfekt plats för mig. Får skriva ut precis hur många edward cullen/robert pattinson bilder jag vill och det är inga b-bilder utan på riktigt papper. Kolla i massa fanbloggar hur mycket jag vill. Sen att jag hatar det här stället spelar inte en så stor roll. Det är för fan fredag idag!

Den här är mysig

Har redigerat den till Edward Cullen myself

Jätteliten



Poezarn

<3


Volturi

Okej nu ska jag lugna mig men det går liksom inte. Hoho<3

I swear you're just like a pill, Instead of makin' me better, you keep makin' me ill

Kom nyss hem från spången. Satt länge och pratade med Angelica och det var mysigt. Dock rök ju bokstavligen mina kameler upp sig själva. Fett synd men skönt att det trillar in en röding på kontot imorgon. Tack mormor. Apråpå mormor så ska jag luncha med henne imorn. Mysigt, sen är det loooooooooooov. Så jävla underbart. Älskar lov. Tack för den uppfinningen. Nu ska jag vänta tills klockan slår 00.00 så jag kan grattis-sms-bomba carro och sen sussa sött. See you tomorrow.


Sjukt gammal bild på mig och morgondagens födelsebarn <3


JAG SKULLE VAKNA MITT I NATTEN OCH GÅ UPP OCH TA EN LÅNG PROMENAD

Har precis satt ett par köttbullar, lite makaroner och världens underbaraste avokado sallad i käften och ska snart bege mig ner till karlbergs station och dra till spånga och träffa angelica en stund. Way to long time ago. Har förövrigt vart och hämtat ce tickets till Twilight + New Moon kvällen nu. Log hela vägen hem och höll hårt i min plånbok av rädsla att jag just idag skulle bli ficktjuvad av någon liten 12 årig syrian mellan hötorget och st eriksplan. Men icke. Fan va grannarna är jobbiga, vill bara anlita lasermannen och be han ta ett lasersnack med dom. Bowlar typ klockan sex på kvällen och nu hamrar de och klockan är snart halv 9 liksom. Hallå, har några hästar rymt ur hagen eller? Dom har två ungar, en på 8 barre och en på yup 4. Hur FAN kan man låta sina ungar kubba omkring klockan sex varje morgon. Och ja, lördag och söndagsmornar också. Fyfan.
Anyways, imorgon är det äntligen fredag. Man honeybunny Carro fyller 17 och det ska självfallet firas. Hur, vart och med vilka är obestämt men kul ska jag ha (och full ska jag bli). Mohah.

Nu ska jag ner till karlis. Pusshej slempastej(?).


Vill vara där nu nu nu. Älskade Thailand<3


JIMMY CHOO FÖR HM

LIKES THIS BIGTIME.


"HTTP://ROBSESSED.SE"

Sådär ser min förstasida ut till min hemsida. Är rätt nöjd. Självklart ska inte de där turkosa linjerna vara med i själva hemsidan, de är bara som linjaler så allting blir jämnt. Känns lite dorky att göra en hemsida om honom men tänkte såhär, det finns sjukt många sidor att hämta inspiration av och en jävla masa bilder = enkelt att göra hemsida av. Plus att han är het som solen. Mums. Slutar strax här, eller om typ en timma och en kvart. Då ska jag dirr in till stan och hämta ut min och Emmas biljett till Twilight-kvällen. Hoho, är galet excited!

Talk to you later!


FRAPINO

Världens godaste sallader, helt klart. Cafét ligger på långhomsgatan och har allting typ. Käkade iaf en sallad med kyckling, avokado, keso och halloumi och massa annat gott. Sist åt jag en grillad macka med en majskolv och annat mys. Gillar. Nu är jag tillbaks efter min lunch och min design är klar typ. Sen kanske jag kommer pilla lite mer på den men är rätt nöjd nu. Iafl med headern. Nu ska jag facebooka lite och sen fortsätta med min rob-hemsida. Visar sen!

FORBIDDEN TO REMEMBER, TERRIFIED TO FORGET

Åh, är så himla glad för mina new moon biljetter. Ni anar inte. Antagligen det bästa som hänt den här månaden. Och ja, den här bloggen kommer handla mycket om min twilight-obsession men nej det är inte fanblogg. Men dock så måste jag bara..

Fan va dom ska hålla på och flytta runt. Varför removar dom Bellas hur från vancouver nu då? Är det för att Eclipse inspelningarna är klara? Åhåå


CHA CHA MATILDAGIRL HÄR

Nääääää ingen fjasseblogg tack. Matilda heter jag och det lär de som läser dne här bloggen veta. Är 17 barre (18 om 8 månader! Tagga!) går jensen norra där jag läser media.journalistik. Är just nu ute på praktik och det suger för tillfället åsnedase men luuuungt lov snart. Taggad som fan. Orkar inte skriva värsta inlägget om mig själv men ni kommer nog fatta hur jag är. Mina vänner beskriver mig oftast som Glad, roligt/härligt skratt och bra på att få sin omgivning glad. Så det är jag, glad. Oftast. Kommer komma en ny fab design inom kort så hållut tills dess.

Ciao!

RSS 2.0