HEJ JAG HETER KJELL OCH HAR VART UTKLÄDD IKVÄLL

Här kommer lite bilder från när jag var sminkmodell i fredags. Jag blev sminkad som en dragqueen som råkat ut för massa olyckor. Bland annat skurit sig i kinden och fått en kula i andra kinden typ. Very hot. Kommer större bilder sen, men orkar bara ladda upp ett kollage med småbilder för mitt internet sitter inte i samma båt som mig ikväll.


BLOGGAR JAG LÄSER

Skrev nyss världens längsta jävla inlägg med alla bloggar jag läser. Men jag kom åt typ enter och allting försvann spårlöst. Lackar.

Iallfall, jag läser ju alldelles för många bloggar så här ska jag lista 4 st som jag känner tilltalar mig mest.

http://mandyn.tk
- Vid första anblicken på bloggen kan man tänka "blond fjortis som tror att hon ska bli stor om hon bloggar lite om White Room" Men nej. Visst, hon är blond och går väl emellanåt på White Room. Men hon har även någonting innanför pannbenet. Otroligt amibitiös tjej som peppar en mycket till att gilla livet. En klar förebild. Har läst bloggen i stort sett sen hon startade den och följt den tills nu. Och ska absolut fortsätta!

http://kenzas.se
- Vet egentligen inte varför, rätt kass uppdatering, men ändå klickar jag mig in dr varje dag (okej, gör det med dessie, pissie, kissie och alla som också..) men tycker hon är skön. Jordnära hon med och rolig. Sen har hon sjukt snygg klädstil.

http://storstadspojken.se
- Grymt rolig kille. Älskar humorn i hans blogg och allt shit om blondinbella. Jävligt rolig.

http://carolinelundh.se
- Modebloggerska som kanske inte är jättestor men shoppar galet mycket snygga grejer från vilka pengar har jag frågat mig själv tusen gånger. Men hon är iallafall sjukt vacker och cool. Jag som inte ens är en modetjej, hon är ball bara. Helt i min stil.




GRAHAMSBULLAR

Min lillebror kom till mid idag och frågade om vi kunde baka. Hell yeah sa jag. Bra sa han och gav mig ett recept. Okej, skummade igenom receptet och frågade om han var allvarlig. Han hade hemkunskapsläxa och fattade ingenting och frågade mig i hopp om att jag skulle kunna baka. Visst, chokladbollar kan man väl rulla ihop, men asså. Grahamsbullar. Jäsa i 30 minuter x 1000 gånger typ. Och allvarligt, det är mjöl över typ halva köket, bullarna är färdiga med rådegiga och smakar anus. Är grahamsbullar typ fikabullar eller som en fralla? Fattar ingenting, smakar skit det där asså. Usch.


DE HJÄRTA SOM SKULLE BLI DITT PÅ NÅT VIS, FRYSER NU SAKTA TILL IS

Jag vet inte hur jag ska förklara det. Jag orkar inte med skiten, så jävla TPB. Trött på dig, på att du är så kall och inte har några känslor i kroppen. På att jag bara existerar när du har alkohol i kroppen och aldrig annars. På att du helt kallt stängde mig ute aldelles för tidigt på morgonen, för att du lämnade mig när jag var som mest sårbar, på att du ännu en gång får mig att känna mig som någonting jag vet att jag inte är. De känslorna som fanns där för dig har för länge sen börjar sina och kommer snart inte finnas kvar. Bra för dig, bra för mig. Jag önskar bara att det berodde på en annan sak än att du fullständigt skiter i mig och hur jag känner, eller en gång kände.

På ett sätt är jag glad att jag åkte till dig, trots att ångest jag fick av det. Jag är glad att jag fick träffa dig igen och fick ett svar på anledningen till allt jag känns de senaste två åren. Jag blev även glad att mina känslor var falska, för jag kände ingenting, inte ett skit när jag träffade dig. Trots att dagen jag väntat på i 2,5 år äntligen kom så var det som om jag träffade vem som helst, vilken full kompis som helst, vilken full kille som jag sov så nära hela natten, som helst.

Som jag skrev, jag kan nog inte förklara det, men jag måste få ur mig det här, för ingen är villig att lyssna på mitt tjat om honom längre. Och jag förstår dom, jag orkar inte heller tänka på det längre. Jag vill bara göra slut med det kapitlet. Igen, en gång för alla. Men det kommer aldrig gå. Let's try again.




YOU JUST GOTTA GLOW

Förra veckan fick jag ju klirr på kontot. Köpte massa skitsaker som nagellack och shit som man redan har alldelles för mycket av. Men jag storshopade även schampoo och balsam. Ni har väl hört om det ganska nya hårmärket JUST GLOW? Dom har gjort en snygg, färgglad och gott doftande hårserie, för bland annat platt och tråkigt hår, slitet hår och färgat hår. Jag köpte för volym och för slitet hår. Och även en som är blandad schampoo och balsam, perfekt när man ska träna eller åka någonstans och inte vill ha för mycket saker med sig.
Har än så länge bara hunnit prova de rosa flaskorna som är för slitet och skadat hår. Men de doftar jättegott verkligen. Är grymt nöjd. Så till er som vill ha gott doftande hår till ett billigt pris, slå till på JUST GLOW's produkter. Du lär inte ångra dig.

                  








WORK IT

Jag har äntligen efter mycket arbetsförmedlingen fått jobb. Okej, det är tyvärr inte så att jag kommer stå på nån flashig butik och sälja läppglans som doftar jordgubb. Jag ska sälja eltandborstar via telefon. Men det är ett jobb, och det är allt som räknas. För jobb ger lön och lön ger pengar och pengar ger mig saker och resa. Så jag är mycket glad flicka. Rekade en tjej i min klass också till jobbet, så förhoppningsvis får vi jobba tillsammans i framtiden.

Har förövrigt varit i skolan idag. Hade foto och då åkte jag, Angelica och Fillepille till gamla stan och fotade. Jag skulle fota kort, långt skärpdjup, en betydelsefull plats och NK's julskyltning. Det  var mysigt, sen mötte jag några tjejer i klassen och käkade nachos. Det var trevligt. Nu kom jag för ett tag sen hem från arbetsintervjun och sitter och dricker colalight och lyssnar på Lady Gaga. Så jävla grym hon är. Ska sätta på en film snart, ska nog se klart 27 dresses eller SATC-filmen, den blir liksom aldig dålig.

Hörs snart.


Random julig bild.


TORSK PÅ TALLIN

Mamma och lillebror är på Riche och julpyntar och bakar. Så jag och pappa har vart här själva. Vi kollade precis klart på Torsk på Tallin. Fyfan vad den filmen är klockren. Jag är ju uppvuxen med Killinggänget och tycker att de slår de mesta. Riktigt kul.
Ska strax ringa A och gossipa lite om helgen. Fyfan, vet inte vad jag ska säga om min helg. Allt känns mest konstigt. Men jag vet inte. Äh skitsamma. Kommer förresten tipsa om en sak jag köpte i veckan sen! Missa inte.


Best of Lasse Kongo


ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS SUMMER

Fan vad det är kallt ute. Helvete. Och första advent och allt. Så mysigt så. Igår drog jag och tog en fika med Emilia som jag inte träffat på alldelles för länge, min fina vän. Det var supermysigt och snacka om alla problem man har, om framtiden och allt. Sen åkte jag hem till en annan kompis och sov. Typ. Långt ute i helvete var det och mina fötter är inte okej idag asså. Men det var intressant. Sen åkte jag hem typ 9 imorse, gick in på sleven och köpte lussebullar till familjen snäll som jag är. Nu sitter jag och är trött som ett jävla djur, alldelles för sent igår och alldelles för tidigt uppe. Visste knappt vad jag hette imorse.
Kollar på lite film men det är helt fucked up så texten hamnar typ jättemycket efter ljudet och ingenting är som det ska. Orkar inte..

Hade inte så mycket att säga just nu, återkommer snart.

puss

LOOK WHAT YOU MADE ME DO, LOOK WHAT I MADE FOR YOU

Idag är jag arg. Eller jag blev arg just nyss. Hatar när man planerat något med någon som sen bara bangar för det händer något roligare någon annanstans och dom hon ska träffa där råkar ogilla en. Det är riktigt illa. Och det är alldelles för mycket sånt i mitt liv just nu. Vissa är fantastiska och vissa är bara åt helvete ibland.
Men det är som det är..
Idag har jag inte gjort ett skit. Kollat på gamla Eva & Adam avsnitt och typ chillat. Taggade för kvällen som det inte lbir något av tyvärr. Nu är pappas plastbror här och fixar me vår nya dator. Fiiiiint blir det du. Sims 3 va. Sjukt pepp. Malkolm ska köpa det till oss (mig).

Kan tyvärr inte berätta vad jag ska göra resten av denna lördag, för jag vet inte själv, men hoppas på någonting skojsigt iallfall. Hörs sen!

MEET ME HALFWAY

Konstig rubrik där. Hej förresten. Jag vet, jag har glömt bloggen de senaste två dagarna. Men jag har haft massa annat att göra och har mest gluttat in på facebook nån gång. Igår gjorde jag inget speciellt, köpte present till lillebror som blir 11 år idag (igår). Min stora bebis, kommer alltid vara 3 i mina ögon. Idag (igår, fredag) började jag med gymnastik som var helt värdelös eftersom jag dog i en hostattack så fort jag kicka en boll typ. Sen att min bollsportgrupp som jag valt i b-valen var maniacs är en annan anledning till att byta grupp. Herregud, har aldrig sett killar vara så insane med en boll i närheten. Sen gick jag på stan en sväng, åt lunch och sen var det dags för vanlig skola. På textkommunikationen chillade vi på http://knullkontakt.se. Så jävla roligt. Någon kille erbjöd sig att slicka en tjej i 6 timmar och en ville att man skulle spotta, kissa och smiska honom. Vet inte varför vi gick in där (mohaha jo det vet jag) men kul som fan var det!

Sen åkte jag hem, hjälpte padre med middag och lite sånt. Sen kom mormor och malkolm gudfar och åt middag. Jag drog till Elli efter middagen och stöttade henne i en rätt absurd sak som hänt. Min fina Elli, förstår inte hur människor som håller på så ens får leva. Usch ingen intrigitet.

Och här sitter jag nu, taggar till för morgondagen. Pappas plastbror kommer hit och monterar vår nya dator och ska göra min lite kvickare. Shit den går i kalleankatempo just nu. Illa som fan då jag köpte den i juli. Men det ska nog bli bra. Sen på kvällen ska jag träffa Linn och party like a rockstar. Galet taggad.

Dags att sova, vi höres imorgon!


Min fina lilla Ellie, den 31 januari kör vi. Kommer bli galet!


DET BÖRJAR BLI LITE VARMT NU VA?

Lite jobbigt att gång på gång bli så jävla knäckt att du måste ta till skällsord för att känna dig lite toppad? Både du och jag vet att du aldrig kommer kunna såra mig. Även om du stulit saker ur mitt hem och gjort bort dig mer än någon annan så kommer dina ord aldrig någonsin att knäcka mig. Det enda du gör är att ge mig ett gott skratt varje gång jag loggar in på facebook där jag läser dina lama försök att göra mig lite illa till mods. Hoppas det känns bra.

Du kommer aldrig komma i närheten av mig som du vill. Det slaget du pratar om att du vill ge mig, öga mot öga, kommer aldrig existera. Kickers som ni funkar inte så. Det är mest jag skickar min bröder från annan morsa på dig, sen du är döden azzå. Man väntar och väntar, ingenting händer. Action.

PUTT RULL RULL RULL PLONK var det va? Oh snap, you got me.

COME ON AND MOVE YOUR BODY NEXT TO ME

New Moon var lika bra tredje (sjätte) gången. Minst. Men nu måste jag nog, för min egen och för min ekonomis skull chilla på biobesöken lite. Har dock inte betalt själv någon av gångerna men ändå.
Jag blir jävligt kär av filmerna. Nu vill jag också hitta (läs:få) min kärlek och få uppleva det där. Jag och Angelica hittade världens myshörna på bion, längst bak, som inne i ett litet rum. Och vi sa båda att fan hit ska man ju ta en kille. Men vilken kille? När då? Dom kommer typ hinna stänga ner alla biografer innan jag får min kille. Det känns hårt. Sen att jag är så blyg och aldrig skulle ta det där första steget kanske inte en hjälp direkt. Men jag vet, att jag kommer hitta eller få min love of my life. Det ligger i blodet det där, hoppas jag. Kanske inte när jag är 17 men om några år. Övning ger färdighet heter det ju. Dock har mina övningar bara gett skit hitintills men det ska det bli ändring på.

Nu ska jag plugga lite. Sen ska jag chilla på facebook. Känner för att busa till det en aning.

KOMMENTARER ÄR FETT UPPSKATTADE

Kom hem från skolan precis. Fick sluta en timma tidigare så då hann jag hem innan jag ska på bio. Asnajs. Ska ta en knäckebrödsmacka snart och sen möta angelica och åka tillsammans till hötorget.
Kom att tänka på en sak idag och det är att jag har rätt så många läsare och rätt så inga kommentarer typ. Kommenteraa folks! Det är askul med kommentarer. Tack. Haha.

Nu blir det wasa husman med gurka. Kisskissbangbang.


Här vill jag vara imorgon. I fina huset i Thailand, Karon beach. Guld värt.


CASH IS KING

Imorse när jag trallade ut i köket hade jag fått brev. Jättefint med frimärke och allt och jag tänkte att det kanske är någon avlägsen släkting som man träffar alldelles för sällan som vill se om jag lever. Öppnar kvertet och ser med stora bokstäver lönebesked. Där ligger som en check på 1300 kronor och väntar på mig typ. Älskar sånt där. Var samma sak förra året, dock kom det då typ i september, det här kunde ju inte bli mer perfekt faktiskt. Lillebror fyller år på fredag och snart är det jul.
Och därför har jag gjort ännu ett kollage med nyårskläder. Shit vad jag längtar. Har ingen aning om vad jag ska hitta på what so ever. Men jag är fett taggad. Jag har tänkt mig antingen jättemycket färg och gulligull. Eller svart svart svart med färgade accesoarer.


Någonting i den stilen. Allt är från HM och är till ett bra pris. Jag har tänkt mig själv i ett spetslinne, svart hög kjol, gärna med nitar eller nåt ballt. Chockrosa skor och svarta, silvriga och rosa smycken. Me likey.
Nu ska jag hoppa in i duschen och dra till skolan. Vi hörs sen!


FLOWERS

Hej vänner. Har precis ätit en jättetidig frukostlunch i form av tomat, avokado och halloumisallad. Blev lite too much så fick ju slänga en del men nu är det fint serru.
Idag är det skola som gäller, efter skolan är det New Moon med några av mina finaste som gäller. Tredje gången på 5 dagar. Känns fett bra. Olika biografer iallafall!

Fick en trevlig överraskning igår, ska visa vad strax!

<3

WIN WIN SITUATION

Känner att allting börjar gå lite överstyr när det gäller min f.d vän och kleptomanen. Kommer nog inte lägga upp konversationen här. Hur frestande det än är. Kan komma i framtiden vem vet. Men vill hur som helst ta upp det där. När man plötsligt börjar bråka med någon man under en längre tid vart nära vän med.
I nuläget så känner jag ingen ångest, sorg eller något sånt som man kanske borde känna när man förlorat en vän. Men jag har inte förlorat något. Jag är snarare nöjd och glad att jag vågade ta steget bort och sluta ta vara på vänskapen vi hade. För jag visste ju innerst inne att den inte byggde på något äkta. För mig är relationer med människor alltid äkta. För hon som var min vän var det väl ännu en människa att ljuga om livet för.
Jag har bara vunnit på det här. Jag menar, jag är ingen kickersbrud. Jag hör hemma med mina vänner som satsar på livet och faktiskt har en plan. Jag kan inte ha någon i mitt liv som tror att livet är en klackspark och hoppas på det bästa. Jag vill ha ut något av människor. Och det har jag definitivt inte fått av henne. Även fast hon tror att hon är intelligent är så hon fel ute. Det är inte intelligent att snacka om saker och inte göra som man säger. Det är heller inte speciellt intelligent att hoppa av en barn och fritid linje. Visst, hon orkade inte skolan. Men vem fan gör det? Jag orkar inte heller skolan. Jag har ändå MVG och VG i alla ämnen och har inte en tanke på att hoppa av.

Hur som helst, det är inte meningen att det här ska vara ett personangrepp. Men för fösta gången i mitt liv är jag inte ledsen över att ha brytit med en vän. Jag är lättad och lycklig och redo att kicka ass med alla andra vänner jag har som är underbarare än 10000000 exemplar av den gamla patetiska tillsammans. Jag har bara lärt mig att kickersbrudar som sitter och röker med sin mamma inte är något att ha. Jag vill ha seriositet. Och det har inte hon på min nivå. Ha så kul med dina kickersvänner.

Och ni andra, som läser det här, jag älskar er. Ni är guld värda. Ni vet vilka ni är.


OHYEAH


BLÅSNINGEN

Hej vänner (och ni andra). Fick höra av J idag att "jättemånga" läser mig blogg. Det hoppas jag verkligen inte haha. Så som jag skriver. Men mycket för mig är typ 15 läsare och det har jag garanterat, så hej hopp.

Vääääldigt valium dag idag. Började inte förrän kvart i 2 så chillade hemma med en massa äckliga skolgrejer som tar döden på mig typ. Orkar inte mer, det tar liksom aldrig slut. Ska göra ett pluggschema här snart. En lista jag kan pricka av. Det låter bra.
Efter skolan åkte jag och mötte Miriam och så drog vi till frihamnen där vi skulle på en tv inspelning. Helt lost ute i vildmarken typ. Nu fattar jag varför det heter friHAMNEN. Det är ju värsta hamnen där ju. Med massa containers och grejer. Trevligt som fan asså. Kollade iallafall på inspelningen av Blåsningen som kommer på tv3 inom en snar framtid. Det var kul att se. Rätt roligt programm.
Nu är jag hemma och ska plugga sketan av mig nu. Ska bara göra min lista.

Hörs strax bröder.

YOU GOTTA LEARN TO LOVE WHAT'S GOOD FOR YOU

Guten morgen!
Vaknade för någon timma sen och har hunnit skriva lite på min uppsats om kärlek, ätit frukost och gaggat på msn. Svarat på ännu ett patetiskt meddelande på facebook om hur dålig jag är. Lusten att publicera allt här är mycket frestande. Men jag vet inte.
Ska snart hoppe in i duschen och börja fixa mig och åka mot skolan. Har bara två lektioner, text och svenska.
Direkt efter skolan ska jag möta upp Miriam och åka till en TV inspelning som heter Blåsningen typ. Fick inbjudan av en tjej i min klass som praktiserade där och det kan ju bli kul. Så ska vara där typ halv 6.

Bloggar nog mer sen när jag kommer hem, då ska jag tipsa om en sak! Ni får se då.


sitter och skiter typ. fint hår.


FLIPPARE KÖR BARA

God morgon!
Fett skönt med sen vecka, börjar halv ett idag. Vaknade för typ en halvtimme sen och har precis ätit frulle.
Loggade in på datorn och möttes av ännu ett fint meddelande på facebook av klemtomanen. Känner att hon börjar tappa besinningen lite nu. Börjar blanda in sin pojkvän och grejer. Han får gärna misshandla mig. Eller vad han nu skulle göra, elpistola mig? Det blir en rolig framtid för honom. Jag ska nog lägga ut alla meddelanden vi skickat till varandra, måste bara cencurera namnen lite. Det kan jag fixa i skolan. För det här är faktiskt riktigt rolig läsning.
Det har till och med gått så långt till öknamn. Please dude? Höll man inte på med sånt typ i mellanstadiet. Och varför kan du inte typ ringa till mig och säga det du vill säga. Facebook mailen känns lite 13 år. Men men, vissa lever ju kvar i det stadiet.

Idag är det skola som vanligt, ska köpa gash, dra till skolan sen ska jag antagligen till mormor och baka en tårta till min kära lillebrors födelsedag. Blir möjsigt. Men vi får se hur det blir va. Nu blir det shower power. Kisses and hugs.

PS. New Moon ligger jättefint i min iPod DS.

SO TELL ME WHEN YOU HEAR MY HEART STOP

New Moon var lika bra andra som första gången och jag grät lika mycket om inte mer.
Jag har tänkt rätt mycket på varför alla (medelåldern 15 fjortis) älskar The Twilight Saga. Förr trodde jag att det var Edward Cullen. Jag menar, hur kan man inte älskar honom? Han är sådär symmetriskt perfekt, vacker, snäll, sexig och mystisk. Finns mycket att säga om honom. Men sen kom jag på att det är nog inte bara därför. Det är den där omöjliga kärleken. Den där kärleken som alla någon gång vill uppleva. Då det inte finns någon annan än en person som man älskar över allt annat på jorden. Och jag hoppas att alla får uppleva den, att jag också en dag får uppleva den. För jag som många andra har antagligen inte ens rört på äkta kärlek.
Jag vill också ha min Twilight-story. Och ibland vill jag nästan känna känslan av att förlora honom. Precis som i New Moon. Bara för att jag vet att han alltid kommer tillbaks till slut. För så är det alltid i film. Och jag tror inte någonting går upp emot den lyckan när han kommer tillbaks. Fast jag vet ju inte, eftersom jag aldrig fick min kärlek och jag kommer väl aldrig få honom heller. Och den gången han svek mig kan antagligen inte ens jämföras med Bella och Edward.


POSSIBILITY

Har haft en skön och ganska lugn helg. Igår spenderade jag förmiddagen i matteuskyrkan och hade julbasar för massa söta tanter. Sålde julgodis för 1500 spänn, känns fett nice. Sen åkte jag hemåt och så kom angelica hem till mig. Vi kollade på film, åt sashimi och kollade robinson. Jättekär är man ju i Simon. Vi gjorde även "videobloggar" där vi driver med en f.d vän till mig. Mycket underhållande haha. Komme dock inte lägga upp dom här för då kanske hon slår sönder mig. Uhuu.
Idag ska jag gå och se New Moon igen med lillebror och mormor. Jag vet, och saken är den att jag tänker se den många fler gånger på bio. Den är fantastisk. Innan det ska jag dock hooka med angelica och dra och låsa upp hennes mobil.

Är förövrigt kär i New Moon soundtracket. Helt kär. Gråter till Lykke Li - Possibility. Den är så sorglig. Just nu blir jag så arg på min dator att jag bara vill slänga den i väggen. V-A-R-F-Ö-R G-Å-R I-N-T-E I-N-T-E-R-N-E-T-?

Horäckeldator + lite PMS i guess. Orkar inte. hade tänkt lägga upp youtubeklippet med låten jag gillar. Men nu när allting förutom google och youtube funkar så går såklart inte det. Bög.

#¤%&/(#%

Nu är jag så jävla trött på att vara sjuk så jag kan spy. Varför är jag så jävla sjuk. Varför vill inte äckeldoktorn ge mig penicillin eller nånting iallafall. Pisshosta, hals och lungor och hela skiten.


SORG KÄRLEK VACKER UNDERBAR FANTASTISK

New Moon var så mycket. Kan inte beskriva känslan. Trots att jag på kvällskvisten blev väldigt sjuk så var den helt underbar. Regissören har gjort ett fantastiskt jobb. Filmen är rolig, sorglig och spännande. Och alldelles alldelles underbar. Jag kan inte smälta att jag äntligen, efter ett års längtan har fått se filmen. Och den var precis som jag ville ha den.


Just nu önskar jag att jag var rik som ett troll (?) och kunde se filmen nåååågra gånger till.


ON TODAYS EPISODE OF..

Hej friends. Nu skriver jag här i min fula blogg. Kanske borde passa på att hälsa till en tjej. Hej hej du vet nog vem du är. Eller du kanske lärt dig att du kanske inte borde titta in i dina offers blogg när de vet vad du går för. K to the leptoman. Det här handlar om ett meddelande jag nyss fick. Tjejen är en tjej som antagligen inte äger någonting hon har. Hon har typ stulit allting. Och även min ipod. Och min förra vän är bff med henne. Och det är galet patetiskt att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Och helt ärligt brudar. Jag skiter fullständigt i vad ni tycker om vad jag skriver i min blogg. Jag har fortfarande yttrandefrihet och hotar ingen. Så det är bara att välja att inte läsa eller läsa. I mitt meddelande stod iallafall det här:

Du var ju mogen matilda! Ta bort sakerna du skrivit om mig på din fula blogg okej? Sen kan du ju sluta snacka skit om mig bakom min rygg..
Asså folk du snackar med känner mig och säger allt du sagt.. Så du borde se efter vilka du säger till.. För jag kokar just nu, säger bara det!
Det är inget hot utan ett löfte

Okej du. (tänker inte nämna något namn) Min blogg är sååå mycket finare än din. Inte för att skryta eller så. Jag har aldrig snackat skit bakom någons rygg. När jag pratat om dig har du inte suttit med ryggen mot mig utan antagligen varit i din fina lila förort långt åt helvete. Och skit, jag snackar ren och skär sanning. Bara så du vet det. Visst det kan hända att du ljuger så mycket om att du inte är en kleptoman att du själv börjar tro på det. Man blir ju som man umgås (piiiiiiik). Oj kokar, hade inte ens förväntat mig så mycket. Och helt ärligt,
I could not care less.

Hoppas du kommer trivas bra på hinseberg. Kisses.

AND IT'S ALL BECAUSE OF YOU

Nu är jag ganska precis hemkommen från SMUG och vi julbakade. Kändes lite sjukt eftersom det inte ens har vart första advent men det var kul. Hade mycket roligt. Nu sitter jag och babblar med paulina på msn om massa skitmänniskor som snor saker, myttar och håller på. Fattar inte att dom orkar? Har man inte vuxit ifrån sånt vid den här åldern? Vad säger deras föräldrar när de kommer hem med en ny mobil varannan vecka? Jävla putas. Det är riktigt illa när man själv blir drabbad eller någon närstående.
Jag ska alldelles strax hoppa i säng och sova inför morgondagen som kommer bli låååååååång. Men rolig. Ser mycket fram emot.

Vi hörs mer imorgon!




I FLY LIKE PAPERS GETTING HIGH LIKE PLANES.

Känns så fult att säga hej till en blogg men hej iallafall. Fyfan att det är mörkt ute klockan kvart över 3. Det är riktigt illa. Jag sitter och försöker hitta programmet där jag var giraff men det vill sig inte. Fan jag vill ju se min skådis-debut. Igår var jag ju som sagt hos mormor och åt middag. Det var mysigt och jag fick även material till min uppsats om kärlek som jag ska skriva. Some hot stuff. Idag var det skola. Lunchade på älskade dubbelW med Sofia och Vanessa och sen kom även Jessika och Jonna. Åt en medelhalvstallrik som var fab. Likes.
Ikväll ska jag till SMUG och julbaka till julbasaren på lördag. Blir mysigt med lite julstämning. Sen ska jag hem och sova tidigt. Imorgon är det en stor dag. Nämligar New Moon dag! Är så taggad. Ska på tre biovisningar. Först på tidig eftermiddag ska jag på någon förhandsvisning av Lögner att älska som jag vann genom Kissies blogg. Den ni! Sen på kvällen är det som ni vet Twilight + New Moon kväll. Är så lucky. Så ska sova relativt tidigt ikväll så jag orkar.
Nu ska jag laga pasta carbonara till mig och little brother. Pussar


EVEN IF THE SKY IS FALLING DOWN

Just nu sitter jag och dricker lite thé som smakar skit. Något jävla örtthé som luktade gott men smakade ärsle. Har vart i skolan idag och skoldagen började minst sagt illa. Kan dock inte gå in på hur. Hoppas bara inte på ett mail. Haha. Gick hem efter skolan och åt nudlar, sen drog jag ut och gick en promenad runt karlberg i skitäckelvädret och sen hem och kollade på televisionen. Ska snart åka till mormor och äta middag. Måste bara installera den här jävla windows office skiten. Datorn lever helt och hållet sitt eget liv just nu. Kulkul.

Bloggar nog mer sen när jag kommer hem. Ska pula lite på deisgnen någon dag i veckan också.


YOU'LL LEARN TO HATE ME, BUT YOU STILL CALL ME BABY

Hej bröder. Kom nyss hem från Angelicas place. Vi käkade fesk och kollade the hills typ. Lite så. Tog en och annan promenad och förfriskade oss lite. Åkte hem runt 8 och nu sitter jag här och försöker med all kraft att få klockan att bli 10 så paradise hotel kan börja. Fyfan är redan helt åt helvete inne i det. Svartenbrandts dotter är ju för rolig. Vuxenkramas i första programmet. Hejdå i andra typ. Men det är nice. Skönt att han rånade banken vid mig 1992. Gillare som fan. 40 år in jail är starkt. Alla indianer är inte i kanoten.

Nu sitter jag iallafall och taggar till för helgen. Vill jättegärna ha några hundra och ett falsklegg och dra ut på krogen med några. Men jag får vänta som alla andra godingar tills min 18årsdag. Svider rätt hårt just nu..  Men vafan man har kul ändå. Dricker julmust light gör jag också, bästa.



Vill jättemycket ligga på den där just nu. I vår kör jag.


TOGETHER WE HAVE DONE SO MUCH FUN

Min dag har sett ut som att jag som ni vet har varit i skolan. Kommit hem och ätit nudlar och om 10 minuter ska jag gå ner till VassaTassar här brevid och manikyrera mig. Jag hade mycket hellre myst med en fin person och sovit lite nu. Mycket hellre. Om tiden ändå fanns.


FORBIDDEN TO REMEMBER, TERRIFIED TO FORGET

Idag är en bra dag. Trots regnet och allt sånt äckelhöstsverigeväder så är det här en fin dag. Jag är glad. Kanske beror på på att jag ska på New Moon förhandsvisningen om 3 dagar eller så kanske det beror på att jag ska på spa-manikyr om några timmar. Men jag mår bra. Sitter i skolan nu och har fotolektion. Jag ska fota Birkastan som en plats. Det blir fint. Efter den här lektionen ska jag gå hem och äta lunch i form av nudlar och sen ska jag ner till Vassa Tassar och få mina naglar manikyrerade. Ska dock inte göra plastnaglar. Har kommit fram till att jag hur mycket jag än vill inte kommer bli en sån tjej med extensions och gelénaglar. Men jag klagar inte. Svarta lite halvkorta naglar är också fint.
Idag är det förresten första dagen i skolan på 4 veckor. Allt känns precis som efter en helg. Säger som Färjan-Håkan;
Inga konstigheter - No strange things.


En jättesöt liten Hugo syssling.


ALLT SOM VI GJORDE DEN STUNDEN VILL JAG GÖRA OM

Har haft en trevlig dag idag igen. Trevligt liv. Just nu mår jag bra. Jag städade mitt rum. Sen kom angelica hit och vi mös runt lite hemma hos mig och sen åkte vi ner till stan och jag bytte mina leggins och de här är minst sagt perfekta. Gillart. Sen åkte vi tillbaks till mig och åt en fantastiskt middag som min papi hade tillagat. Sen skrattade vi åt fula bilder på konstiga personer på facebook och det var också mysigt.
Nu tittar jag och skrattar på Heartbreak Hotel. Känns som om jag borde hänga där. Heartbreak. Ett fint ord med en ful mening. Men jag känner mig lite.. heartbreakad ibland. Men den filmen är mysig. Om 18 minuter är det premiär för paradise hotel. Fett taggad på det asså! Wuhu.

Imorgon börjar jag olagligt tidigt. 08.00. Fyfan det är illa. Men jag klarar det. Nu ska jag smsa med fin person och mysa vidare i min mysvärldsdag.

Kärlek är det.

YOU GOT ME SAYIN' AYOOOOO

Jävla bra lördag jag hade igår. Tanken var ju att jag och Angelica skulle till solna C men mamma och pappa ville ha med mig på stan. Så det var bara att haka. Och tur det för jag fick massa fina saker med mig hem. Ett par converse, leggins, strumpbyxor, linne, tröja, ett jättefint spetslinne. Grymt nöjd! Kan visa bilder sen. På vägen hem mötte jag upp Angelica och vi drog hem till mig och käkade och jag duschade och fixade mig. Sen drog hon och träffa Sandra och jag mötte upp Miriam och vi drog till Elli som bjussa på bubbel och firade att hon fyller 18 idag. Det var trevligt och vid 11 åkte vi därifrån. Miriam hem till sig och jag drog till midsommarkransen och blev hämtad där, åkte till haninge och sen huddinge. Jävla åka överallt men det var trevligt och kul att träffa Linn. Kom väl hem vid 4 tiden och somnade runt 5. Så idag mår man ju som man förtjänar men ska inte spilla bort min dag helt och hållet. Ska städa mitt rum nu, sen ska jag ta en tripp in till stan och byta storlek på ett par tights och sen vet jag inte vad jag ska hitte på.

TTYL

TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

Fellas, det är lördag! Jag är sjukt taggad. Har sovit alldelles för lite inatt. Var ju barnvakt igår med lillebror och kom hem därifrån runt 1 somnade typ 1 och vaknade klarvaken vid 9 av ett gäng sjukt konstiga drömmar. Vad är grejen med att jag typ drömmer att jag gifter mig och typ super skallen av mig? Shit jag har inte ens luktat på sån kärlek och super verkligen inte skallen av mig ofta.
Men men, så jag har vart vaken sen 9. Läst lite i När jag hör din röst och sånt. Vet inte vad jag ska ägna min dag åt faktiskt. Försöker övertala Angelica att hänga med mig till solna C eller nåt för jag pallar inte stan idag. Jimmy Choo kollektionen för HM släpptes för ett par timmar sen i stan och det är lika med kaos.
Så vet inte riktigt vad jag ska göra. Min plastfamor har vernissage idag och jag är tveksam om jag ska gå eller inte. Hon kommer inte va där utan min faster och känner mig inte jättepigg på att träffa henne förrän i jul. Så tror jag skiter på det. Måste även lämna in mina uggs för reparation eftersom de har gått sönder i hälen. Hoppas de kan göra något åt dom!

Hörs sen!

34 SIDOR TWILIGHT SPECIAL

Var nyss och köpte klick och fick med en tidning med 34 sidor twilight special. Det är lycka. Gick även ut med lilla hunden här. Så jävla söt. Vill äta allting typ. Kommer kidnappa den sen.
Nu sitter jag och bläddrar i tidningen, äter vicks honung och lyssnar på am diamond. Laddade ner massa sånt igår och jag gillar det. Lite såndär ytlig musik passar mig bra just nu när man inte orkar tänka.
Snart är det slut på veckan, galet skönt.

några av killarna som jobbar på praktiken


FINALLY FRIDAY

Hey you guys. Sitter här på min praktik idag. Hostar som ett jävla djur men det funkar du. Sitter just nu och gosar med världens gulligaste lilla hundisvalpisen. Så söt, lilla baltasar. Den äter snus ur papperskorgen och spottar ut det på golvet. Pallar inte ta upp skiten så det får ligga där. Not my problem. Idag är det ju sista dagen och det känns fan fett skönt. Har nästan börjat sakna skolan nu och de korta dagarna. Så det är nice.
Ikväll ska jag ju som sagt va barnvakt till lillebror och gudfars son. Haha, min lillebror frågade igår om han också får betalt om jag får det vilket jag inte vet om jag kommer få. Då frågade jag om han också byter blöjor då? Inte lika kaxig lillebror längre. Skitunge.

Nu ska jag göra klart min hemsidegrej. Hörs senare!

Lilla freddy!


“Up until I was 12 my sisters used to dress me up as a girl and introduce me as ‘Claudia’! Twelve was a turning point as I moved to a mixed school and then I became cool and discovered hair gel.”

.

 

 

 


JUST BECAUSE I'M LOOSING DOESN'T MEAN I'M LOST

Känns skönt att du efter imorgon inte är en del av mitt liv längre. Tack och hej!




I LOVE WEEKENDS

Snart är det äntligen helg igen. Längtar som fan. Imorgon ska jag sitta barnvakt åt min gudfars son och min lillebror hemma hos min gudfar. Ska bli så mysigt, lilla Freddy är så söt. Och på lördag ska jag först till my dear Elli som kickar 18 på söndag och har lite mingel hos henne och sen när alla stora barnen drar ut på krogen ska jag hookitup med Linn. Ska bli jättekul att träffa henne, mycket har stått emellan om man säger så. Men det skiter jag i nu. För den som stått emellan är luft för mig, värsta ghettouttrycket..

Apråpå ghetto så kollade jag precis klart på Honey, fan vilken mysig film det är. Grät som vanligt.. Gråter till alla filmer, american pie som titanic. Men jag gillare. Nu ska jag lägga mig och läsa New Moon, eller När jag hör din röst. En vecka kvar och måste refresha minnet lite innan. See you later.

THE HILLS

Är hemma idag också som ni kanske föstår. Hostar som jag vet inte vad. Låter som ett jävla eko i halsen typ. Miriam kallade det någonting, kommer inte ihåg.. Nu sitter jag iallafall och äter en bylle och dricker smultronthé samtidigt som jag kollar på Andra avenyn. Har följt det sen det började men på de senaste veckorna har jag inte orkat. Känns som att det har spårat ut en aning. Så jag skiter i det.
Nu ska jag kolla senaste the hills avsnittet. Förresten, någon som sett senaste Gossipgirl avsnittet, asså som sänds i USA? OMG! Dan, Vanessa och Olivia har trekant. Var helt chockad. '

Men nu ska jag iafl kolla the hills och sen ska jag se filmen Honey!

KISSES


THOUGH LUCK, YOU WIN BUT YOU'RE LOOSING

Återigen råkade jag klicka mig in på en gammal väns blogg. Som jag trots allt vi gått igenom inte kan låta bli att läsa. Kanske för att jag var med när hon skapade bloggen där hon skriver texter som får en att gråta ibland. En poetisk tjej det där. Och jag vet att hon inte uppskattar att jag läser bloggen, att jag ibland kommenterar som en av hennes vänner, med falskt namn, fö att jag kanske vill veta hur hennes liv är nu.
När jag tänker tillbaks på det där året som var ett av de bästa och de sämsta i mitt liv så känner jag mig jävligt ångerfull. För att jag för första gången faktiskt sårade någon som stod mig nära. För att hon tog ett avstånd från mig. Jag gjorde saker som jag inte hade någon som helst rätt att göra. Det handlar inte om fysiska skador utan psykiska. Jag visste inte vad det skrivna ordet innebar då. Ibland vet jag det inte nu heller. Men jag har lärt mig att människor kan bli sårade av mig. Jag som av andra ses som en glad, sprallig och snäll tjej. Även jag har en baksida, som kanske inte så ofta visas. Jag visar det genom det skrivna ordet. För jag vill att folk ska veta. Att jag inte alltid är så glad som jag verkar.

Jag vill säga att den vännen, som jag en gång för ett par år sen, sårade så mycket. Henne saknar jag fortfarande. För tiden innan det, hade vi så roligt. Jag skrattar fortfarande åt minnen, vill fortfarande ha picknick mitt på fotbollsplanen på mitt land för att några söta pojkar ska se oss, vill fortfarande ta jättefula egobilder med tandställningen jag hade då, vill fortfarande ha min första riktiga fylla med henne och springa runt i hela stockholm och vara lycklig och jag vill fortfarande kalla henne för Morot på grund av hennes vackra röda hår. Jag saknar såna tider innan jag blev äldre och elak.



Om du läser det här och vill ha bort bilden eller nåt så får du säga till.



CONNECTING PEOPLE

Nu sitter jag här, lika lycklig som ett litet barn på julafton och tittar var och varannan minut på min nya kärlek. Tänk att materia kan göra en så lycklig? Det är jag och Nokia 5800 nu. Jättemysigt och jättesvårt med touchskärm. Men jag gör mer och mer framgång för varje sms jag skickar. Hoho. Nu ska jag mysa lite till med den innan det blir middag. Känns att jag inte ätit på hela dagen nu!


500 DAYS OF SUMMER

Åh vilken mysig film. Jag kommer inte vara kär i Robert Pattinson igen förrän den 19 november då jag äntligen får se New Moon. Nu är jag istället jättekär i Joseph Gordon-Levitt. Supersöt liten pojket. Sjukligt lik Heath Ledger, asså sjukt lik verkligen. Så den har jag tittat på nu och vill bara.. mysa. Men jag ska ist börja skriva på min uppsats om kärlek. Mysigt det med. Sen ska jag hookitup med Anguzzen för en gash. Och vid 5 tajcka ny lur med moderkakan. Gillarknappen.


Okej inte jättesöt bild, men han har skrattgropar.. hoho.


SO SICK OF BEING SICK

What's cracking out there? Nä inte mkt asså. Är typ dödssjuk idag. Känns som om jag har taggtråd i halsen, ni vet den där reklamen när pastan är taggtråd. Så känns det typ. Illa. Men för övrigt känner jag mig frisk, är aspigg och allt. Så ska ägna dagen åt plugg tror jag. Har en 14 sidors uppsats till den 6 december, men hälften ska vara inne på söndag. Pepp. Det var allt för nu, nu ska jag kolla 500 days of summer.

kisses.

DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND


EVERYDAY I SEE MY DREAM

Sitter på praktiken nu och gör absolkut ingenting som jag borde göra. Läser fjassebloggar, facebookar och bloggar. Borde sätta igång men vet liksom inte vad jag ska göra och jag har ingen att fråga. Knas män. 14.30 kommer min coach Hanna hit och hälsar på, spännande. Någonting säger mig att alla killar här (ja det är bara killar här..) kommer bli helt till sig. Haha ni som vet vem hanna är fattar nog varför.

Efter praktiken ska jag till västermalmsgallerian och kolla mobil eftersom jag ska tjacka ny imorn va. Det är som världens djungel, vet inte vad jag vill ha. Fan. Och så ska jag köpa present till Miriam som fyllde 17 förra veckan. Kanske något till Elli som fyller 18 i veckan. Har 218 kr på mitt kort och har lite panik.. Helt ruinerad. Men det löser sig.. Ska ju få en hundring till av en kompis så det blir braaaaa. Det får gå till mitt nöje under helgen. Hoho.


Är sugen på någon av dessa.. mest den i mitten men den ser så "smal" ut asså lång och smal så jag vill se den först, och samsungen känns lite oldfashion.. typ 1,5 år gammal.. men den till höger är nice! Får se vad far min säger.. hooho

RAW COMEDY

Chacha bloggen!
Kom precis hem från min käre mormor. Vi gick från hornstull hem till henne på karlaplan och det var långt som fan, kallt och jävligt. Men kändes skönt när man kom in till värmen. Visste ni att folk bor i båtar på söder mälarstrand. Dom har liksom byggt om vissa båtar till värsta snygga villorna och bor där. Så vill jag också bo. Skitmysigt.
Vi åt en jättegod middag som jag lagade, lammfärsbullar med fetaost i, klyfpotatis, tzatsiki och en stor sallad. Mycket gott.

Nu sitter jag som vanligt här vid datorn och ska hoppa in i badrummet strax och stråa gaddarna och sminka av mig och sen sätta mig och kolla på RAW COMEDY. Så jävla roligt, ikväll är Soran Ismail typ huvudkomikern. Love.

Imorgon är det upp tidigt för praktik och då kommer min coach Hanna och hälsar på också, kul!


Det här är typ vad jag gör på min praktik, lovely? Oh yes.


WHAT ARE WE GONNA HAVE? DESERT OR DISASTER?

Sitter och håller på med min hemsida fortfarande. Börjar bli rätt trött.. Efter det här ska jag möta upp mormor och gå hem till henne och äta middag. Vi brukar gå ut och gå varje måndag men idag bestämde vi att vi går från hornstull till karlaplan där hon bor. En bra promenad. Hade dock velat ha en kabel till min ipod för den fuckade imorse så ställde om hela skiten. Men det är inget att göra åt nu. Vi hörs sen!


I WANT ROBERT PATTINSON

Sitter på min praktik och pular med min fina hemsida. Snart är det lunch och jag ska även gå och köpa halstabletter, håller på att dö här.. Hoppas jag har svinis, är fett trött vill sova. Här kommer lite bilder.

Tyvärr så är bilderna på hemsidan för stora men ska försöka printscreena en så ni får se.


SUGEN PÅ NYÅRSAFTON


Det här skulle inte jag banga på att ha på mig på nyår.. Vill dock ha lite mer färg..


I CAN'T EXPLAIN THIS FEELING, I THINK ABOUT IT EVERY DAY

Jag vill säga det till dig, men jag vågar inte. Jag kan inte, jag tror inte jag kan uttala det. Det skulle dessutom kännas så konstigt att säga det till dig. Jag har trots allt bara träffat dig en gång för väldigt länge sen. Alldelles för länge sen. Men ändå är det dig jag drömmer om, dig jag fortfarande ser en framtid med och dig jag tror är min soulmate. Jag har så många gånger varit nära på att ge upp hoppet. Men så kommer det där smset. Eller at du gullar min status på facebook. Och jag inser att jag inte vill ge upp. Hoppet är det enda jag har kvar och det gör mig levande. Jag kommer alltid vilja ha något jag inte kan få. Oftast kanske det är en jacka eller en fin mobil. När det handlar om kärlek så har jag nog aldrig riktigt fått den jag vill ha. För det har alltid bara funnits en kärlek. Jag känner honom inte men jag hoppas innerligt, att jag en dag kan få lära känna honom och gå in i universum med honom eller gå vidare.

Såna här texter har jag skrivit många, alltid om samma person och alltid med samma känslor. Det kan ses som sjukt och besatt. Men det är så mycket mer än det. Jag förstår och vissa i min omgivning förstår vad jag menar. Men jag får aldrig ut någonting av texterna jag skrivit. Men jag tror. Tro.

ATT ÄLSKA SIG SJÄLV ÄR BÖRJAN PÅ EN LIVSLÅNG KÄRLEKSHISTORIA

Det finns så många olika sorters människor här i världen. Personer som ljuger och själva tror på det de säger. Personer som är genomärliga och verkligen står för det dom säger. Personer som inte vågar säga ett skit till en person men snackar en jävla massa skit. Personer som inte säger något till någon i hopp om att ingen ska undra något. Men det som jag tycker är värst är personer som är ens vänner som ljuger om saker så pass mycket att de till slut tror på det själva. Mytomaner.
Jag har en vän, eller nej hon är inte min vän längre. Skulle nog mer kalla henne en bekant nu mera. Vi har varit nära vänner under ett par år och haft sjukt roliga stunder. Verkligen en bra vän som jag kunnat berätta saker för, fått tröst hos när jag varit ledsen och sådär. En bra vän helt enkelt. Jag har ignorerat berättelser om bland annat killar som hon berättat massa nasty strories om. För jag har inte vetat vilka killarna hon pratat om är. Och när jag frågat har hon svarat att det är en kille hon träffar som jag inte vet vem det är och som hon vill hålla hemlig. Jag har självklart reagerat på det men inte sagt något av rädsla att hon ska bli arg. För jag är konflikträdd. Jag hatar när människor är arga på mig och att bråka. Så det har liksom inte blivit något utav att konfrontera henne med en fråga om det här. På senaste tiden har saker och ting gått lite långt på fyllan. Jag har fått höra saker som hänt för ett och ett halvt år sen som är helt absurda. Reagerat på det och försökt få henne att förstå att de här sakerna har inte hänt. Orkar inte gå in på vad det var men det har med en kille att göra, eller snarare två killar. Olika tillfällen och en av dessa killar drabbar mig på ett sätt.

Vad ska man göra när man har en sån person i sitt liv, som ljuger om rätt viktiga saker för en så pass nära vän och på ett sätt försöker trycka ner sin vän genom att berätta något som både personen i fråga och jag vet inte har hänt. Nu är allting på rätt hal is och jag har nog bestämt mig för att lägga henne på hyllan. Ett jätteroligt kapitel i mitt liv ska nog få sitt slut. Sen att vi har många gemensamma vänner gör inte så mycket. Jag har hellre få vänner som är ärliga mot mig och älskar mig och älskar sig själva än ett stort umgänge som är ungefär som hon är. Jag vill liksom börja på ett nytt kapitel. Det enda jag vill behålla i det kapitlet är de få vänner jag vill ha kvar, min familj och min skolgång som går sjukt bra nu. Börja om helt och hållet. För det här får mig bara att må dåligt och känna mig underlägsen vilket jag inte är. Inte alls för att låta självsäker eller självgod, men jag är värd bättre än så.

Vet egentligen inte varför jag skrev det här och kommer antagligen få rätt mycket skit för det. Jag lovade mig själv att när jag startade den här bloggen ska jag inte skriva sånt här och visa mina känslor på det här sättet. Men what the fuck. Det här är min blogg, jag skriver vad fan jag vill, jag lämnar inte ut några namn och sverige har en fantastisk lag som heter yttrandefrihet. Jag får skriva vad jag vill som inte är hets mot folkgrupp eller rasistiskt eller liknande. Här försöker jag bara få fram en diagnos till en person med allvarliga problem med sanningen.

Over and out.


I LOVE YOU MAN

Hej fränder
Har spenderat gårkvällen och natten hos Angelica och kollat på film. Grymt mysigt. Känner mig rätt trött på att festa hela helgerna och sparar hellre sånt till när det verkligen händer något kul. Så vi kollade först på paranormal activity igen och typ garvade åt den för att slippa bli rädda, sen såg vi i love you man som är rätt rolig och sen UPP. Älskar den filmen, så himla söt. Sen invigde vi hennes nya lilla hus och sov grymt gott. Vaknade typ halv 12 åt frulle och sen åkte jag hemåt. Har cpont i ögat och ber till gudarna att jag inte fått ögoninflamation eller en vagel eller nåt äckligt. Pallar inte med sånt skit. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla .. och så kom Polly på 3an och chilla galet. Imorgon börjar sista praktikveckan. Ska bli rätt skönt börjar sakna skolan och de korta dagarna.

Idag är det ju även farsdag och ajg gav 4 julmustflaskor till pappa och han blev asglad. Kul det. Nu ska jag skriva ett åsiktsinlägg. Hörs strax!

BACONSJUKAN

Fan vad jag hatar den där jävla fittinfluensan. Vad skiljer sig den från ''vanliga'' influensor? Att den är ny? Jag tänker fan inte gå och vaccinera mig för att få svinis och skapa mig ett immunförsvar mot den. Då kan jag lika gärna få själva influensan och bli immun mot den på det sättet. När jag säger att jag vägrar ta vaccinet så säger folk att jag ska ta det för min omgivnings skull. Men va? Varför ska jag ta ett jävla vaccin, få värsta biverkningarna för min omgivnings skull. Jag ser inte mig själv som egoist men när det gäller sånt här tänker jag fan inte sitta och rövslicka med en spruta för att tänka på min jävla omgivning.

Sen är det såhär att jag i princip aldrig är sjuk. Jag har inte haft feber på säkert 5 år (om man bortser från när jag tog gardasil #1 och blev jättesjuk) Varför skulle jag då få svinis? När vet ni vad. I refuse to ta det där jävla vaccinet. Vill inte ha massa quicksilver och shit i mig som de där sprutorna innehåller.

Nu ska jag hitta på något. Har fett med tråkigt.

YOU'RE PRETTY MESSED UP TOO

Vaknade precis. Fan vad skönt det var att sova ut efter den här veckan. Sitter och tittar på En prinsessas dagbok 2 nu och den är mysig. Hihi, prins Nicholas eller vad det nu är är jättecutiepie. Idag ska jag försöka orka ta mig iväg till gymmet och träna. Sen vet jag inte vad jag ska hitte på. Ska antagligen vara med Paulina ikväll men vet inte hur det blir. Tell you later about that!


ROSES ARE RED AND VIOLETS ARE BLUE. THEY BOTH LOOK PRETTY GOOD BABYBOY BUT THEN SO DO YOU.

Hej du sitter och stirrar... la la la. Inte alls på partymode just nu asså. Så därför har det varit en flippchill kväll denna fredag. Åt en jättegod middag med mor och bror och sen åkte jag och tog en fika på Baresso med Sofia. Gick först till Alberts men pga otrevlig personal och galet konstig tvång att man måste köpa något att äta till typ thét så bytte vi till baresso där jag drack en vaniljsteamy. Herregud vad gott. Typ som varm milkshake haha. Jättemys. Jättekul att träffa Sofia som går i min klass. Men vi har ju vart på praktik och lov nu i tre veckor så man har inte sett så många. Och så åker hon till United States of America på söndag den jäveln. Hon blir borta i 4 dagar för shopping. Galet avundsjuk. Vi tog hursomhelst en fika, sen åkte jag hemåt, köpte lite godis på vägen som jag tänkte gå upp och äta med Miriam och Daniel, men att svara på sms verkar vara lika svårt som att simma i 14 km i timmen så det ligger kvar här- Hälften. Köpte dock bara för typ 25 kr. Nu mår jag illa. Kollar lite på big brother och ska snart lägga mig i sängen med Gossipgirl.

Dagen var förövrigt rolig. En mycket lyckad sista dag på SVT, dock rätt sorgligt. Vi spenderade dagen på arlanda och donken där vi åt lunch. Åt världens äckligaste hamburgare som smakade typ bränd svamp. Usch. Sen filmade vi på arlanda och jag hade kraftig panikångest hela tiden. 4 stycker final calls till Phuket på 3 timmar och jag tänkte hela tiden att hade jag haft 10 lakan på mitt konto nu hade jag suttit på det det det planet i mina kläder och åka till älskade Thailand. Men här sitter jag. I kalla, äckliga, blöta, tråkiga Sverige. Bajs. Vill ha sportlov. Nu helst. Och julafton. Och nyår. Nu ska jag sluta svamla. Hörs imorgon, pussen.

MY LOVE'S A REVOLVER, MY SEX IS A KILLER, DO YOU WANNA DIE HAPPY?

Nu är galan över för i år. Hade jättestora förväntningar faktiskt men kände inte att de levde upp till dom. Okej. Jag älskar Katy Perry, hon är en av de snyggaste, coolaste och roligaste kändisar jag vet. Och all bra musik. Hur amazing är inte U2 och Jay Z. (btw, vem var chineesegirl som sjöng med Jay Z!?). Men hade gärna velat se en spoiler på Eclipse (tredje twilightsaga filmen..hihi) men det får la vänta. Apråpå det så är det många mina datuom kommande halvåret som jag längtar till.
Den 19 ska jag på förhandsvisningen av New Moon (förhoppningsvis den 17 också!), sen är det jul & nyår, den 30 januari ska jag och Elli på kryssning fick jag veta för typ en timme sen. Ska bli sjukt röj. Och den 12 februari är det dags för Robert Pattinsons nya film Remember Me på bio i Stockholm. Såklart jag ska se den, ingen snack.

Nu däremot, den 5 november, på min bästa väns 17 årsdag. Klockan är 23.37 så ska jag sova. Hörs imorgon!

EUROPEAN MUSIC AWARDS

Sitter och tittar på det just nu. Har haft en bra men körig dag. Var och filmade på kaknästornet på förmiddagen blev även en dyr jävla äcklig lunch där också som jag fck betala själv. Minus till SVT för det. Jag som hade min matlåda och allt med mig.. Sen drog vi till nacka och intervjuvade en annan tjej. Mycke bra intervjuver.
Sen åkte jag hem snabbt och droppa lite saker ur min väska och mötte sen upp angelica för lite fika på EH, lite middag på donkän och sen skulle hon sola så hankyspanky med henne dit. Ska sola imorgon. Pappa påpekade nyss min ansvarslöshet när det gäller min ekonomi. 700 kr sen fredags, hur och när? Fattar det knappt själv. Lever liksom fortfarnade kvar i sommarn där jag spenderade dryga 5000 i månaden. Trror fortfarande att jag har s mycket pengar. Men icke. Jag måste ha jobb, dock så vägrar jag stå på donken och sälja cheesburgare till fjassar från rinkeby. Går fetbort. Så vet inte. Ska söka på Wasahallen imorgon tänkte jag. Hoppas pappas vän vill anställa mig. Nu börjar EMA's igen. Hörs nästa break. Kisses.


SO JUST PULL THE TRIGGER

Idag blir det en massa filmande här på redaktionen. Vi ska intervjuva en kille via telefon först och sen upp till kaknästornet för en annan intervju. Mycket trevligt. Efter skolan ska jag möta upp C och ge henne henns grejer och sen träffa Angelica. Mysipysi. Blir antagligen en fika va. Nu ska jag facebooka lite och sen kör vi igång!


JAG HUGGER I STEN

Haft en förbannat bra jävla dag idag. Helvete vad glad jag har varit. Älskar min praktik och vill inte därifrån på fredag. Vill hoppa av gymnasiet och börja jobba där. Men det går inte så det är bara back to school om några veckor och sen får jag vänta tills nästa höst med att vara här igen. För hoppningsvis.
Efter praktiken drog jag till mormor och vi tog en promenad i snön. Jag älskar att jag powerwalkar med min mormor! Sen gick vi upp till henne och åt kycklingsallad som var orgasmisk. Jiiiises vad fräsh den var asså. Planerade julen lite osv. Nu är jag hemma, kollade precis på seriestarten av Morden med Kjell Bergkvist. SEMST. Fan asså. Hade värsta förväntningarna av den serien men icke sa nicke. Går tillbaks till min kära oskyldigt dömd.


Vill vara dit nu, till mitt älskade Thailand.


FUCK YOU

Jag kommer inte se dig som en vän från och med nu. Dina problem med dig själv kommer aldrig att bli mina problem och jag tänker inte låta de drabba mig som de gjort. Du är bara en patetisk människa som ljuger så pass mycket att du tror på det själv. Synd.

TAKE A BREATH, TAKE IT DEEP, CALM YOURSELF, HE SAYS TO ME

Chacha allihopa! Känner mig fett med stolt över mina 8 läsare om dagen. Igår var jag ju somsagt hos Miriam och åt middag, drog hem rätt snabbt efter för jag somnade nästan där. Så drog hem och sov och vaknade precis lika trött imorse efter 9 timmar. HUR!?
Men drog iallafall till praktiken, skådespelade den där giraffen. Det var sjukt kallt och äckligt men ändå kul. Alla är som barn på SVT, me like very mucho. Sen var det lunch och därefter drog jag och några til Sabis i fältan och filmade lite till REA. Det gick jättebra förutom att det hände en liten olycka. Kommer ni ihåg Tant Berg i Lotta på bråkmakaratan? Någon hade spillt olivolja på golvet och hon råkade halka och välte ner en hel hylla med olivolja. Så heeeemskt, massa glas och grejer. Hon skulle panta en burk när vi stod och filmade vid panten. Så söt hon är. Tänk att man kollade på Lotta när man var typ 3 och att hon liksom fortfarande lever.

Nu har jag iallafall kollat på två Wallanderfilmer och ska strax hoppisäng. Pussen.


Tant Berg, eller Margreth Weivers som hon egentligen heter.


RUSSIAN ROULETTE

Kom nyss hem efter en rätt hektisk men rolig dag! Har varit så jävla trött och grinig p g a för lite sömn och öroninflamationen men det har ändå varit kul. Har klippt ihop olika snuttar till programmet REA där olika känsidar svarar på vad deras bästa/sämsta köp/business har varit genom tiderna. Det var kul. Imorgon gör jag dessutom debut som skådespelerska! Sjukt taggad. Det kom in en tjej när ja satt och jobbade och undrade om jag ville ställa upp. Klart man inte bangar på att glida runt i en giraffdräkt i någon timma framför kameran. Tihi. Next up är Mission Impossible 765940. Taggad till tusen!
På g hem gled jag förbi skolan för att hämta rikskuponger. Tror ni äckeltjulin var där eller? Nej. Det finns en nyckel till skåpet där de har kupongerna, och sjävklart ska hon som jobbar deltid ha den nyckeljäveln. Så jävla surt. Men dealade lite med mamma så hon får mina kuponger senare så får jag pengar so long. Me likey.
Nu ska jag snart till Miriam och äta sashimi och nudlar. Fett gott, sjukt hungrig. Tills jag kommer tillbaks bjussar jag på låten som klingar finast i mina öron just nu!


Jävligt snygg giraff!


FULLMÅNE

Chacha bloggen! Sitter på min praktik nu. Är ju på SVT den här veckan och helt ärligt så har jag inga som helst förväntningar. Hittills har jag fått klippa ihop lite filmklipp till REA och det är kul och lätt. Åt nyss lunch med REA.tjejerna och det var trevligt. Vet inte riktigt vad jag gör här dock. Vågar liksom inte ta för mig. Men det löser sig. Just nu vill jag bara hem och sova. Påverkas jättemycket av fullmånde så somnade 10 igårkväll och vaknade vid halv 1 på natten och trodde allvarligt att det var morgon. Sen kunde jag inte somna om så jag låg klarvaken tills klockan 5 då jag somnade om och sov en timme. Så 3 timmars sömn inatt typ. Braaa! Skönt. Känner mig och ser ut som en zombie. Vill bara hem. Nu. Hörs sen!

HOW CAN I SHOW MY LOVE SO YOU WILL OPEN YOUR ARMS

Är fortfarande på dåligt humör idag. Fan att jag är jag ibland. Jag är en sån känslig person, blir ledsen för en sån liten grej. Men nu är det verkligen inte bra. Jag har ingen. Vill att mamma ska komma hem nu. Fan jävla kuk. Orkar inte med skiten. I need some new friends.

JUST GET BACK UP WHEN IT KNOCKS YOU DOWN

Har haft en rätt dålig kväll, natt, morgon vet inte vad. Började hos mig, sen kom några hit. Sen drog jag härifrån för jag pallade inte med massa fittig attityd och dåligt betéende. Så slängde ut mig själv med alla andra och drog på rave i liljeholmen. Det var fett speciellt. Mitt första någonsin och jag vet fan inte vad jag tyckte om det asså. Mötte Towe i min klass där, Hedda var där. Jag var där med Miriam, DannyDamage och Darian. Musiken var outhärdlig(stavning?) och jag har på riktigt sår i mitt vänsta öra.
Är fett arg just nu. Är arg på 3 väldigt betydelsefulla personer i mitt liv. Inga kvar. Är fett ledsen. Har suttit och fråtit i typ en timma nu. TPL som fan. Hatar allting. Dra åt helvete.

RSS 2.0